A Jobbik a „Stop Orbán” csomaggal kampányol

2018. január 19. 18:17

A párt szerint a „Stop Soros” törvénycsomag csak imitálja, hogy felszámolja az illegális bevándorlás szervezését.

2018. január 19. 18:17

A Jobbik értékelése szerint április 8-án az emberek fognak megszavazni egy bevándorlásellenes csomagot, a "Stop Orbánt".

Jakab Péter, az ellenzéki párt szóvivője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: a kormányfő lényegében beismerte, hogy végighazudták az elmúlt három évet, azonban bocsánatkérés helyett egy „újabb hiteltelen és vég nélküli sorosozásba kezd”. A „Stop Soros” törvénycsomag csak imitálja, hogy felszámolja az illegális bevándorlás szervezését, miközben a kormánynak nincs olyan információja, hogy maga Soros György illegális bevándorlást szervezne – mondta a politikus, aki szerint egyetlen bevándorlásszervező iroda működik ma, a Fidesz. A letelepedési kötvényeken keresztül 20 ezer embert engedtek be, további 2300 menekültet pedig titkokban – tette szóvá Jakab Péter, aki szerint „Angela Merkel nem hívta meg ilyen szívélyesen” a migránsokat, mint amikor Altusz Kristóf helyettes államtitkár arról beszélt, hogy aki rászorul a menekültstátuszra, az jöhet Magyarországra. A politikus „Stop Orbán” címen három intézkedést nevesített arra az esetre, ha pártja nyeri a választást. Ezek között szerepel, hogy az offshore hátterű kötvényforgalmazó cégek fizessenek vissza 155 milliárd forintot, a kötvénybizniszben részt vevő „bevándorlásszervező politikusok” pedig már most regisztráljanak a büntetés-végrehajtásnál, amiért kockáztatták az ország biztonságát. Ugyanezen politikusoknak a parlamenttől távoltartását is sürgette, mondván: ne ismétlődhessen meg, hogy csendben beengednek migránsokat az ország területére.

(MTI)

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2018. január 22. 08:30
„Az évek óta tartó migránsozás közepette nem csak arról felejtette el tájékoztatni a lakosságot a kormány és a Fidesz, hogy 2017-ben 1291 menekültet befogadott Magyarország. Szintén eltitkolták, hogy 2016 augusztusa óta Budapesten már lakhatási program is van menekültek számára. A Belügyminisztériumhoz tartozó Belügyi Alapok portálról ugyanis kiderült: az Európai Bizottság által létrehozott Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alap forrásaira – a 2014–2020-as időszakban 9,9 milliárd forint – sikeresen pályázott a Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei (BMSZKI), amely a fővárosi önkormányzat hajléktalanellátó szervezete. A 2015. június 30-án közzétett pályázatra a BMSZKI eredményesen nyújtott be támogatási kérelmet, és Nemzetközi védelemben részesülők önálló lakhatásának segítése című pályázatával 82,5 millió forintot nyert el. Az Európai Unió az alapokból megvalósítandó projektekhez 75 százalékos támogatást nyújt, amelynek mértékét évente határozza meg. A fennmaradó 25 százalékos forrást pedig a hazai költségvetés állja.” https://mno.hu/belfold/titkos-budapesti-alberletek-menekulteknek-2441798
Mich
2018. január 20. 16:47
A libsi+bolsi+náci tolvajok a Nagy Spekulánst védelmezik. Logikus.
Mich
2018. január 20. 16:43
Geci Lali Soros-simogató álnáci pártja még mindig azt próbálja játszani, hogy ők az igazi migráns-ellenes párt...
hátakkor
2018. január 20. 13:01
Stop Publimont! Stop 1000 reklàmberendezès! Tiszta kézzel. Zazri ellopta. Mi visszavesszük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!