Vona: Orbán Viktor akaratát hajtja végre az Állami Számvevőszék

2017. december 20. 12:21

Vona Gábor azt mondta az ATV-ben: visszaadták Simicska Lajosnak a hirdetőtáblákat, és tagadta, hogy az üzletember többért vásárotla vissza azokat, mint amennyiért eladta a Jobbiknak.

2017. december 20. 12:21

Valóban visszaadtuk Simicska Lajosnak a hirdetőtáblákat – mondta Vona Gábor az ATV nek adott interjújában. Az egészhez hozzátartozik, hogy alkalmazkodnunk kellett a Fidesz által létrehozott környezethez. Nem volt más lehetőség, ha plakátot akartunk kitenni, mint hogy megvesszük a plakáthelyeket – fogalmazott a Jobbik elnöke.

Vona állítja – az állami számvevőszék határozata ezer sebből vérzik, ezért is nevezték fanyar humorral „pártállami számvevőszéknek” az ÁSZ-t.

„Van egy olyan érzésem, hogy ez már nem a jogról szól, a jog itt a politika szolgálóleánya” – fogalmazott Vona. A jobbik elnöke azt is hozzátette – „Orbán Viktor politikai akaratát hajtja végre az Állami Számvevőszék.”

A Jobbik számára a plakátok használatának lehetősége megszűnt, és a legutóbbi fejlemények alapján értelmetlennek érezték a dolgot, ezért is adták vissza a plakáthelyeket Simicska Lajosnak.

Vona tagadta azt a sajtóértesülést, hogy Simicska többért vásárolta volna vissza a plakátokat, mint amennyiért pártja vette őket, de nem tudta megmondani, hogy mi is az a pontos összeg, amit most kaptak.

Az interjúból az is kiderült, hogy Vonának nem sajátja a kutya, ami a híres fotón szerepel, hanem egy ózdi menhelyen készült a kép. A pártelnök szerette volna befogadni a kutyust, de nem tehette, mert macskás családban él.

 

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2017. december 21. 07:33
A mai nap a határidő, amíg a Mozgalom megteheti észrevételeit az ÁSZ-nál a bebukott finanszírozási mutyijuk kapcsán kapott határozattervezethez.
még fokozza
2017. december 20. 20:53
A mocskos rohadék! Otthagyta a menhelyen a kutyát. Nem nézett a szemébe?
flesh ripper
2017. december 20. 19:09
Zázricsek a véglény.
még fokozza
2017. december 20. 19:06
Nem lehet egyszerre nemzeti radikális és liberális valaki. Két helyről nem kaphatsz szavazókat és pénzt. Utolsó cigaretta És ha azt mondod kezdj új életet A válasz csak annyi, kettő nem lehet https://www.youtube.com/watch?v=DAQHjuck-uE
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!