Kemény vitában csapott össze Lukácsi Katalin Jurák Katával

2017. december 27. 20:07

A Magyar Idők újságírója Lukácsi rózsaszín pólójára is panaszkodott.

2017. december 27. 20:07

Karácsony második napján vitázott egymással a KDNP-ből való kilépésével ismertté vált Lukácsi Katalin, és Jurák Kata, a Magyar Idők újságírója az Echo TV studiójában.

Lukácsi közölte: a KDNP-ből már a Népszabadság megszűnése idején kiábrándult, a kilépéshez vezető fordulópontot azonban a CEU-törvény jelentette. Jurák szerint Lukácsi „ideológiai válságban van”, mivel a KDNP-ből való távozása után a Budapest Pride-on is megjelent, ebből pedig arra lehet következtetni, hogy Lukácsi „nem találta meg az útját”.

Ezután a homoszexualitás megítélésére terelődött a szó: míg Lukácsi nem talált semmi kivetnivalót abban az állításban, hogy mai szemmel akár Jézus is részt vehetett volna a Pride-on, addig Jurák szerint aki ismeri a Bibliát, tudja, milyen ott a homoszexualitás megítélése.

A Magyar Idők újságírója a homoszexuálisokhoz való viszonyán kívül azt is felrótta az ex-KDNP-s Lukácsinak, hogy augusztus 20-án beszélt az Együtt „Függetlenség Napja” című tüntetésén, és a műsor forgatása idején dolmánya alatt rózsaszín pólót viselt.

A CEU-tüntetések témájára térve Jurák kifejtette, a tüntetéseken „nagyon durva dolgok történtek”. Szerinte ők „jóval elfogadóbbak”, mint azok, akik magukat liberálisnak tartják. Lukácsi szerint azonban az áprilisi tüntetéseken jórészt békés légkör uralkodott, Jurák azonban úgy vélte, az Echo TV stábjának konkrétan el kellett menekülnie a demonstrációról.

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Illieral
2017. december 29. 09:30
Lukacsi tenyleg nem nagy szam. De, ahogy tobben is eszreveteleztek Jurak is elg fura, mindig is az volt, en szoktam hallgatni neha, de valami nala sem stimmel.
syphax
2017. december 28. 17:18
Istennek hála NEM TUDTAM EDDIG, ki is ez a Lukácsi Katalin, aki önmagát "hitoktató" titulussal IS(!) megjelölte. Nyilván "papirja van" a '"dologról", ezt oktalanság lenne vitatni vagy kétségbevonni. De! Azt hiszem ennek a hölgynek nem "az" a valóságos nehézsége a jobboldalisággal, kereszténydemokráciával, konzervativ-nemzeti gondolkodási metódussal, amit ő gondol vagy hisz a problémájának. Hanem az, hogy Ő EGYÁLTALÁN ELINDULT EBBE' AZ IRÁNYBA, ERRE "HANGOLTA" AZ ÉLETFILOZÓFIÁJÁT. MÁR AZ (EZ) ELEVE TÉVEDÉS volt a részéről, amit Ő, L.K. csak most, később vett észre. Erre mondják azt az ügetőn, hogy Számára NEM JÓ LÓRA TETT. Valahogy elgaloppírozódott a kis hölgy oszt' most megjátssza a csalódottat. Persze az Ő csalódottsága igaz és valóságos, csak nem most kezdődhetett valószínűleg, hanem jóval korábban. Akkor, amikor Ő azt hitte, hogy a "hitoktatóság" meg a "kereszténydemokrataság" Neki "jó lesz". No, ezek nem "ilyeneknek" valók!
Sulammit
2017. december 28. 15:37
Hazudik, csúsztat Lukácsi. Attól még, hogy hitoktatói diplomája van, nem hitoktató, mert nem gyakorolja ezt a hivatást. Nem oktathat "bárkit." Mert ez attól is függ, hogy milyen diplomája van. Vagyis hol szerezte azt a diplomát és mire jogosítja. Hol oktathatna vele? Általános, középiskolás, vagy egyetemi hallgatókat? A plébánosa terjeszti fel a püspökének és, ha a püspök jóváhagyja, akkor taníthat csak. És persze, ha betöltetlen állás is van. Biblikumból buktatlak Lukácsi. Türelmetlen, agresszív lány vagy. Te kis buta, nem azért szerepelsz az ellenzéki médiában, mert olyan baró vagy, hanem azért, mert gyalázod azokat, akik befogadtak, elfogadtak, szerettek téged. Viszont jó volt látni Jegyes-Tóth Krisztinát!
bsamu
2017. december 28. 14:20
Jó kis cicaharc volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!