Vona a Spinoza Házban: Orbán Viktor jobbra áll tőlem

2017. november 17. 10:44

A Dob utcai Spinoza Házban faggatták a Jobbik elnökét. Vona elmondta: Orbán jobbra áll tőle, ő pedig hetente többször találkozik balliberális hallgatósággal.

2017. november 17. 10:44

A Magyar Nemzet és ennek nyomán az Index beszámol arról: Vona Gábor a budapesti Dob utcai Spinoza Házban beszélgetett Rangos Katalinnal, a Klubrádió riporterével. 

Vona a tudósítások szerint a beszélgetésben elmondta: voltak olyanok, akik kompromittáló iratokat kínáltak neki a miniszterelnökről, de végül „elhalt az ügy”. 

A Jobbik elnöke arról győzködte hallgatóságát, hogy a belvárosi baloldaliaknak is érdemes a pártjára szavazniuk. Úgy fogalmazott: az értékesítési folyamat első szakasza zajlik, amikor az eladó igyekszik megteremteni a bizalmi viszont a vásárlóival. Elárulta, hogy „hetente kétszer” vannak olyan találkozói, melyeken baloldali és liberális hallgatóság előtt beszél. Vona azt is kifejtette: úgy érzi, hogy Orbán Viktor bizonyos értelemben tőle is jobbra áll. 

Összesen 210 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Finale*
2017. november 17. 22:05
Vona a Spinozaban :D Ha ez a Vona meg a Gyurcsany nem beepitett emberek a baloldal meg a szelsojobb gyengitesere, akkor megeszem a kalappm .
zolka50.50
2017. november 17. 20:34
Zazrivecz csak köpedelem, és azok a jobbikosok is, akik még mindig követik.
akiaki
2017. november 17. 19:40
holnap már kipában kér bocsánatot
Kanóc
2017. november 17. 19:39
Tulajdonképpen én élvezem a műsort. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!