A Magyar Nemzeti Arcvonal tagjaival találkozott Salah Abdeslam

2017. november 14. 08:29

Attól tart a francia Igazságügyi Minisztérium, hogy Salah Abdeslam öngyilkosságot követ el cellájában, ezért lazítottak fogvatartásának körülményein. Közben a Zoom.hu kiderítette: Abdeslam a párizsi merényletek után is járt Magyarországon, és a Magyar Nemzeti Arcvonal tagjaival találkozott.

2017. november 14. 08:29

Attól tart a francia Igazságügyi Minisztérium, hogy Salah Abdeslam, a két éve történt párizsi terrormerénylet egyetlen még élő résztvevője öngyilkosságot követ el cellájában – adja hírül a 20minutes.fr. Abdeslamot teljesen elszigetelték a külvilágtól a fleury-mérogisi börtönben, aminek hatására egyre inkoherensebben kezdett el beszélni, ezért úgy döntöttek, hogy lazítanak a körülményeken. Abdeslamot egy tíz négyzetméteres cellában tartják fogva, szomszédja nincs, így senkivel sem léphet kapcsolatba. A cellában kamerát helyeztek el, így 24 órán keresztül követhetik minden mozdulatát. Ablakáról most eltávolították a homályosító fóliát, és hozzátartozóival is közvetlenebbül érintkezhet. Az igazságügyi miniszter elmondta: mindenáron azt szeretnék, hogy Abdeslam bíróság elé álljon. Belgiumban december 18-én kezdődik a terrorista tárgyalása, helikopterrel szállítják majd Brüsszelbe. Azt, hogy Franciaországban mikor áll majd bíróság elé, még nem tudni.

A Zoom.hu közben azt írja: Abdeslam még a 2015. novemberi párizsi merényletek után is Magyarországra látogatott. A terrorista ekkorra már harmadszorra járt hazánkban. A hazai szervek megfigyelés alatt tartották Abdeslamot, ám nem tettek kísérletet az elfogására. A megfigyelés megdöbbentő eredményt hozott: a terrorista a Győrkös István által alapított Magyar Nemzeti Arcvonal tagjaival találkozott, azt azonban nem sikerült kideríteni, hogy miről tárgyaltak.

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2017. november 14. 13:31
Hiaba no, mindenrol Orban tehet...
SilentBob
2017. november 14. 11:49
Madridban a repülőgépen felejtette a laptopját Molnár Zsolt, a nemzetbiztonsági bizottság MSZP-s elnöke, írja a Magyar Idők. A készüléket – amelyen államtitkok és minősített dokumentumok lehettek – csak órákkal később, a nagykövetség segítségévél tudta visszaszerezi. Molnár még a húsvét előtti héten utazott a spanyol fővárosba. A nemzetbiztonsági bizottság szocialista elnöke már leszállt a repülőgépről és a terminálban tartózkodott, amikor észrevette, hogy hivatali laptopját a repülőn hagyta. Ez volt az amelyik szkinhedként kifütyülte a Göncöt? http://index.hu/belfold/2014/05/06/az_mszp-s_molnar_szkinhedekkel_tuntetett_goncz_ellen/ Mivan itt, bábszinház?
SilentBob
2017. november 14. 11:43
Mesterházy Attila és Lendvai Ildikó a többi delegációt megvárakoztatva késéssel megérkezett, bejelentették, hogy a két vitatott bizottsági elnöki címből a nemzetbiztonsági bizottságot adnák a Jobbiknak, és a költségvetési bizottsághoz ragaszkodnak
Bástyaelvtárs
2017. november 14. 11:23
Ezek a szélsőjobbos hungarista klubok rosszabbak mint a dzsihadisták. Nem kell ide ideiglenes határzár amíg ilyen igazmagyarok szabadlábon vannak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!