Újabb videó a brutális Fradi-huligánokról

2017. november 07. 22:39

Újabb videó jelent meg a médiában a szombaton lincselő Fradi-huligánokról. Mint ismert, a vénaszkenner nélkül újra beengedett fradisták a Debrecen elleni meccsen verték össze drukkertársukat, akinél kés volt.

2017. november 07. 22:39

A Debrecen elleni meccsen szombat este a vénaszkennert elfogadó szurkolói csapat ultrái, a Halhatatlanok bandája verekedett össze az ellenőrzést eddig visszautasító Fradi-táborral. Az összetűzést a sajtóértesülések szerint egy korábbi vezérszurkoló, a Bonyha becenevű P. Dávid kezdte, mikor két embert is megkéselt, egyiküket súlyosan megsebesítve. Őt viszont egy közel harmincfős, maszkos csapat verte eszméletlenre.

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Magyari Béla
2017. november 08. 10:49
ki nem szarja le! ők ebben érzik magukat jól, agresszívra gyúrják magukat, úgy viselkednek, öltözködnek kopaszkodnak mert azt gondolják ez a menő, az MTA matematikai kutatói között elvétve fordul elő verekedés!
11ambrus11
2017. november 08. 10:30
A nagy ultrák annyira szeretik írni, hogy nem történik soha semmi komoly, és a "családok is járnak" meccsre, ill. a "családok ezért nem járnak meccsre", amiko rvalami ártatlan dolgot fotóznak a lelátón, helyes csaj, cuki kisgyerek. Aztán most mégis kiderül, hogy miért nem járnak a családok meccsre? Ki az, aki ide szívesen elvinné a kiskorú gyerekét? Nem ez az egyetlen probléma a mai magyar focival, de ha minden szuper lenne, csak a szurkolók szúrkálók lennének, akkor bizony én továbbra sem járnék. Undorító, bűnöző közeg.
zenitaph
2017. november 08. 08:55
a meccs amúgy érdekelt bárkit is? tudom, hogy valahogy le kell vezetni a feszültséget mert régóta nincs háború európában, de hogy erre pont a vérszegény magyar foci szolgáltatja az alibit... nagyon kilóg a lóláb.
Senior
2017. november 08. 08:47
MLSZ döntése: Pénzbírság és szektorbezárás. Ha ez Újpesten történik, lebontják a pályát?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!