Kiáll az ellenzék Gulyás Mártonék választási nagygyűlésére

2017. november 08. 21:21

A DK, az Együtt, az MSZP, az LMP, a Liberálisok, a Párbeszéd és a MoMa is részt vesz a Közös Ország Mozgalom november 18-i nagygyűlésén – a Momentum azonban ismét távol marad.

2017. november 08. 21:21

„November 18-án új fejezetet nyitunk az ellenzéki együttműködésekben, és minden erőnkkel arra fogunk koncentrálni, hogy a magyar polgárok döntő többsége által vágyott változás bekövetkezzen 2018 tavaszán”nyilatkozta a Mércének Gulyás Márton. 

Az ellenzéki aktivista bejelentette: mozgalma, a Közös Ország Mozgalom november 18-ára választási nagygyűlést hív össze „Változást és Igazságot 2018-ban” címmel, melyre várják a politkai pártokat, civil szervezeteket, és nem utolsósorban a tenni akaró polgárokat is.

A KOM gyűlésén Gulyás állítása szerint ezúttal már ténylegesen is részt vesz csaknem az összes ellenzéki párt. A gyűlés célja, hogy közösen meghatározzák az együttműködés azon módját, amely a jelenlegi rendszer leváltásához, és a „közös országhoz vezető úthoz” vezethetne.

A Mérce cikke szerint eddig a DK, az Együtt, az LMP, a Liberálisok, és a Párbeszéd pártelnökei is jelezték részvételüket, és az akkor külföldön tartózkodó Bokros Lajos pártja, a MoMa is felvonul majd. A Momentum nem meglepő módon nem jelenik meg – azt mondják, aznap saját rendezvényük lesz.

November 18-cal Gulyás Márton szerint nem áll meg az élet – elmondása serint akkor hirdetik meg a „Változást és Igazságot 2018-ban” névre hallgató kampányukat, melynek keretében szövetségeseikkel együttműködve szereznének érvényt kampányuk legfontosabb követeléseinek. 

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antioxi
2017. november 09. 13:21
Mit fog Gulyás hülye gyerek Márton csinálni 2018. áprilisa után?!
még fokozza
2017. november 09. 09:55
"Változást és Igazságot " Az igazság szót gyakran alkalmazzák a politikus PR tervezők mert nem mond semmit és jól hangzik, csak az vele a probléma, hogy a szocik már annyit használták, hogy kontraproduktív. Nem javaslom a szótárban.
hakos
2017. november 09. 09:01
Déjà vu...2014
1120
2017. november 09. 08:54
Legalább tudjuk, hogy ki fizeti a Momentumot. Egy kérdéssel kevesebb...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!