Fidesz: Gyurcsánynak titkolózás helyett nyilatkoznia kellene a Czeglédy-ügyben

2017. október 08. 12:06

Arról kellene nyilatkoznia Gyurcsány Ferencnek, hogy miért és mire adott családi vállalkozása 80 millió forintos mentőövet Czeglédy Csabának – mondta Németh Szilárd vasárnapi sajtótájékoztatóján Budapesten.

2017. október 08. 12:06

Németh Szilárd  szerint továbbra is hallgat Gyurcsány Ferenc, „a baloldal vezére” a Czeglédy-ügyben, holott színt kellene vallania, miért pénzeli „átlátszó kölcsönszerződések alapján” az ügyvédet és bűnszervezetét. A Fidesz frakcióvezető-helyettese vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján arról beszélt: a vádirat szerint Czeglédy Csaba súlyos bűncselekményt, több mint hárommilliárdos áfacsalást követett el, ráadásul több száz, esetleg ezer diák megérdemelt bérét nem fizette ki, kizsebelve őket, végeredményben „rabszolgamunkát végeztetve” velük.

A kormánypárti politikus szerint arról kellene nyilatkoznia Gyurcsány Ferencnek: miért és mire adott családi vállalkozása 80 millió forintos mentőövet az ügyvédnek, ezen kívül milyen pénzügyi kapcsolatban állnak egymással, tudott-e arról, hogy bűnszervezethez kerül ez a pénz, és miért állt érdekében, hogy így is kapcsolatba kerüljön Czeglédy Csabával? Németh Szilárd megjegyezte: Gyurcsány Ferenc érintett cége legalább kétszer kapott európai uniós megrendelést.  A frakcióvezető-helyettes Botka Lászlóra, az MSZP volt kormányfőjelöltjére utalva hangsúlyozta, Czeglédy Csaba egyik ügyfele már megbukott, a másiknak pedig most színt kell vallania. 

(MTI)

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noMores
2017. október 08. 22:20
Jogos! És miből él habonyárpi? Csetényi csabika miért kapja a kommunikációs milliárdokat? Hát orbángyőző bányáiból miért kötelező szállítani? És miért kellett eltörölni a kaszinók adóját? Szíjjártópetikének honnan volt 170 miskája a palotájára? Hát annak a falusi parasztgyerek rogánnak a pasaparki villára? Hogy kereshetett egy gázszerelő egy év alatt 100milliárd közpénzt? Kell még, barmok?
írmag
2017. október 08. 21:44
Le kell ültetni: 1. Együttműködés a bűncselekményben. 2. Ha nem ezért, akkor meg hamis tanúzásért.
Conduct
2017. október 08. 20:11
Ha a Németh Szilárd egyetlenegy szava is számít akkor a Laposföld Társaság komoly nyilvánosságot kaphat!Egy ilyen bunkóval csak lejáratja magát a kormány.Ugyan már párszor lejáratta.A szavazóiknak nem tudnak olyan hülyét mutatni aki nem felel meg nekik.Ez kit is minősít?Na kit?
balbako_
2017. október 08. 14:58
Dehogy titkolódzik csak a trehány Klára minden fontos papírt elkalamált otthon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!