A Reaktor munkába állt

2017. október 31. 09:56

Fórum a Fidelitasnak, online hordó a véleményvezéreknek, felület barátoknak és ellenfeleknek.

2017. október 31. 09:56
Falusi Vajk

„A tesztüzemnek vége, a Reaktor munkába állt. Fórum a Fidelitasnak, online hordó a véleményvezéreknek, felület barátoknak és ellenfeleknek. Termelésbe álltunk, mert ahol hiányzik a gondolat, ott hiányozni fog a cselekvés is.

Fel kell mutatnunk, hogy a közéleti szerepvállalás nem a selyem díszzsebkendőknél kezdődik, és nem is a slim fit öltönyöknél ér véget. A vitákat vállalni, az összetűzéseket megnyerni, a nemzedékünket pedig meggyőzni akarjuk. Nemzeti korszellem, nemzeti blog. A vélemény szabad, de hazaszeretetben nincs kompromisszum, sem pedig kiscicák.

A Fidelitas átalakult és előnyére változott. Ahogy egykor a szervezetnek, úgy kezdetben a Reaktornak is sok hibája lesz. De ti majd kijavítjátok.

Falusi Vajk
Reaktor direktor”

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noMores
2017. október 31. 20:03
Jesszusom, az orbanseggnyalo konzervativ mutyis fiatalok:(((( Nem ezek a szerencsetlen tetvek probaltak valami sorosozos-simicskazos cof-utanzat plakattal nyomulni? Szanalmas egy csapat. Tenyleg, ezekbol a gyokerekbol mi lesz? Fb-tag az mvm-ben?
Mich
2017. október 31. 11:53
"A vélemény szabad, de hazaszeretetben nincs kompromisszum, sem pedig kiscicák." Ezzel most sok libsit, bolsit és nácit kihívtatok magatok ellen...
AntalPeter
2017. október 31. 10:35
Végre, már régóta vártam rá :)
balbako_
2017. október 31. 10:25
Sok sikert!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!