Bugár három lépésben adott sakkot a felvidéki magyarságnak

2017. október 10. 20:46

A Smer és az SNS ugyanis történetük és tevékenységük során sokszor bizonyították, hogy pontosan az ellentétjét képviselik a magyar érdekeknek, és a felvidéki magyarság totális felszámolásának fő szorgalmazói, ha csak a nyelvtörvények, iskolai retorziók, vagy mondjuk, Malina Hedvig, a DAC-szurkolók és az állampolgársági ügyre gondolunk.

2017. október 10. 20:46
Csonka Ákos

„Az MKP mindig is képes volt együttműködni a demokratikus, jobboldali pártokkal, így a vegyességet is értékrend mentén – fog-szívva ugyan –, de le lehetett nyomni az emberek torkán. Kezdetben ugyanis a Most-Híd is ugyanezekkel az irányultságú pártokkal alkotott természetes szövetséget.

A posztkommunistákkal és a vadnacionalistákkal való összeállás viszont olyan mérföldkő a felvidéki politikatörténet idővonalán, amivel még a legtapasztaltabbakat is meglepte. A Smer és az SNS ugyanis történetük és tevékenységük során sokszor bizonyították, hogy pontosan az ellentétjét képviselik a magyar érdekeknek, és a felvidéki magyarság totális felszámolásának fő szorgalmazói, ha csak a nyelvtörvények, iskolai retorziók, vagy mondjuk, Malina Hedvig, a DAC-szurkolók és az állampolgársági ügyre gondolunk. Így őket és az általuk képviselt politikát és sok esetben alantasságoknak a legitimálását nettó nemzetárulásnak tekinthetjük. Arról nem is beszélve, hogy mennyi és milyen korrupciós és egyéb botrány nőtt össze elválaszthatatlanul nevükkel.”

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rugo
2017. október 11. 08:40
"Ahogy Bugár sem veszíthet el semmit." *** Régen a né felkoncolta volna, és (ahogy mondani szokás) írmagja sem maradt volna. Ma már ez nem szokás.
választópolgár
2017. október 10. 23:42
bela bugarova mindigova igazatova mondova.
Szívemből magyar
2017. október 10. 23:35
a határon túliak egyre csak fogynak, míg végül teljesen elfogynak, beolvadnak, lehet, hogy jobb lenne fokozatosan az anyaországba szállítani őket, itt nyugodtan élhetnének.
Mich
2017. október 10. 23:08
Mehetne már ez a bugár a fenébe!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!