A Corvin köznél tartott gyűlést a Jobbik

2017. október 23. 16:08

A Jobbik a Corvin köznél tartja október 23-ai megemlékezését.

2017. október 23. 16:08

Z. Kárpát Dániel, Varga-Damm Andrea, Steinmetz Ádám és Dúró Dóra is beszédet mondott a Corvin közben a Jobbik október 23-ai megemlékezésén.

Steinmetz arról beszélt: az '56-ban kivándoroltak gyermekei, unokái már kevésbé őrzik magyar gyökereiket, de szomorúbb, hogy ma is százezrek vándorolnak ki, akik nem forradalmárok, mégis el kellett menniük.

Dúró Dóra kifejtette: a Jobbiknak kell majd visszavenni a luxusnyugdíjakat és eltávolítani a Szabadság téri szovjet hősi emlékművet.

Vona Gábor beszédében úgy fogalmazott: ha a Soros-terv szimbóluma a bevándorlásnak, akkor az Orbán-terv szimbóluma a kivándorlásnak. De van egy Vona-terv is, egyszerű és világos: a másik két tervet meg kell akadályozni, Magyarországot felívelő pályára kell állítani. Úgy folytatta: a hazát meg kell védeni határőrséggel, Orbánékat pedig le kell váltani, kíméletlenül el kell számoltatni. Kifejtette: 2018 tavaszától a Jobbik-kormány egy jó gazdaságpolitikát folytatna, ami innovációra, termelékenységre alapozna, nem a korrupcióra és a lopásra. A kormányváltást akaróknak Vona szerint össze kell fogni.

Összesen 395 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2017. október 24. 20:03
Nem tiszteli a magyar embereket a disznófejű felcsúti vajda és bandája. Rengeteget lop saját családja, Mészáros, Rogán, Vajna, Habony, Matolcsi és a többi fideszes nagykutya zsebeibe. Mocskos tolvaj, hazug, kommunista banda! Hatalmas állami főldeket is a haveroknak játszották át, elpusztítva a kisgazdákat. Mocskos tolvaj, hazug, kommunista banda! Lopnak a nyomorgó magyar emberektől, a betegektől, a gyerekektől, hogy minél többet harácsolhassanak maguknak. Mocskos tolvaj, hazug, kommunista banda!
Mindjárt
2017. október 24. 20:00
Csak a fideszbarmok tagadják, hogy kádár spiclije volt a kommunista kisztitkár, sorostanítvány felcsúti cigány gazdájuk. Az apósa meg a rákosi ávó spiclije. A szülei meg a lehető legmocskosabb kommunisták. Ezek tények. Ezt vagy nem veszik figyelembe a felcsúti cigány kutyái vagy mocskolódásal próbálják eltakarni a gazdájuk kommunista hazaáruló mocskát. Orbán Viktor és Lévai Anikó elhallgatott titka: "apuka" állambiztonsági ügynök volt Forrás: https://kuruc.info/r/2/139965/ "...Ha valakinek a tagok közül összeütközése van a törvénnyel, rendőrséggel, ha valakit ki kell hozni a börtönből, Horváth elintézi. A doktornő (Lévai Anikó, - a szerk.) elmondta, hogy nem számít, ha esetleg lázításért vagy valami másért letartóztatnák a vőlegényét (Orbán Viktort, - a szerk.), mert Horváth azonnal intézkedne és a vőlegénye azonnal szabadulna." A Kádár diktatúra kegyeltjei és védettjei voltak ezek a hazaáruló tetvek!
kombinátor
2017. október 24. 11:33
a Jobbik összes szavazója ott volt a Corvin közben ... köztük a fele a vezetőség családtagjai volt ...
balbako_
2017. október 24. 07:26
(…) nem érdekel, hogy ki a jobb- és baloldali, nem érdekel, hogy ki a mérsékelt és ki a radikális, nem érdekel, hogy ki a konzervatív és ki a liberális. Mondotta volt Vona vezér. Már a szadesszal is összemelegedne....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!