Az emberek nagy többsége hülye Para-Kovács Imre szerint

2017. szeptember 20. 19:59

„Az emberekkel nem az a probléma, hogy tájékozatlanok, hanem az, hogy hülyék” – nyilatkozta Para-Kovács Imre újságíró a Hír TV-ben.

2017. szeptember 20. 19:59

Farkasházy Tivadar és Para-Kovács Imre voltak a Hír TV Egyenesen című műsorának vendégei kedden este, ahol a Soros Györggyel kapcsolatos nemzeti konzultációról beszélgettek Kálmán Olgával.

Para-Kovács szerint „az emberekkel nem az a probléma hogy tájékozatlanok, hanem az, hogy hülyék”. A publicista szerint a többség azért tekinthető hülyének, mert hiába vannak az információszerzéshez szükséges eszköz – például mobiltelefon – birtokában, mégsem tájékozódnak, mivel az nem érdekli őket. A korrupcióról beszélve ezután Para-Kovács Imre kifejtette, a nagy többséget az azért nem érdekli, mert őket a „vesszen Trianonnal”, meg a migránsáradattal sokkal inkább lehet fogni.

Farkasházy szerint a „Soros terv” már csak azért is nagyon ügyes kommunikációs fogás, mivel azt lehet vele mondani, hogy „lopnak a multik, a kommunisták, a zsidók, a pénzügyi szervezetek és a bankárok – akkor már inkább a mieink lopjanak, az már nem baj, ha Orbán Viktor lop.”

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kelekazi
2017. szeptember 23. 14:24
"Soros nem egy szép ember." "Soros egy ronda ember...-de gavallér."(10.01-től) Mondja ezt para-kovács. Ő biztosan tudja. Egy kis Freudi elszólás. :-)
bela321
2017. szeptember 23. 00:38
Hajrá MSZP!
tango47
2017. szeptember 22. 19:37
Igaza van! Viszont az összes migráns minimum akadémikus szintű gondolkodó.
brekker
2017. szeptember 22. 19:08
Az emberek nagy többsége hülye. A kisebb többsége pedig egyenesen idióta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!