Visszatámad és feljelent Bienerth Gusztáv

2017. augusztus 07. 11:22

Meglepte az elnökség hat tagjának lemondása, de folytatja a munkát, valamint feltártja az előző elnökség „mutyigyanús ügyeit” – mondta Bienerth Gusztáv, a Magyar Úszószövetség elnöke a TV2 Mokka című műsorában.

2017. augusztus 07. 11:22

Váratlanul érte Bienerth Gusztávot, hogy csütörtökön lemondott az elnökség hat tagja. A Magyar Úszószövetség elnöke erről a TV2 Mokka című műsorában beszélt, ahol kifejtette, a hétfői szokásos havi elnökségi ülésen még az általa elnökként végzett munkát.

Az elnök azt is elmondta az interjúban, hogy feljelentést tesz, ugyanis a Deloitte könyvelőcég által készített gazdasági és pénzügyi jelentés „mutyigyanús ügyeket” tárt fel az előző elnökség időszakából. Szerinte a jelentés „jelentős értékkülönbséget” mutatott ki egy megrendelt munka és annak a valós értéke között. De Bienerth szerint volt olyan is, hogy „egy vezető tisztségviselő szerződést kötött a saját cégével.” Továbbá beszélt egy olyan közbeszerzésről is, ahol „a döntést meghozó személy a nyertestől jutalékot vett fel.”

A sportvezető azt is elárulta, hogy szeptember 1-én, 10 órakor fogja megtartani a szövetség a rendkívüli közgyűlését, ahol sor fog kerülni az elnökség új tagjainak megválasztására.  

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1istvan
2017. augusztus 08. 12:04
nem tudom, a hossuú házaspárnek kell e engedélyezni az elnökségi tagok megválasztását is, vagy vétójuk van. mint ahogy azt vladár doktor elmesélte az elnök megválasztásához biztosan. szerinte ugyanis csak az lehet elnök, akit hosszúék elfogadnak. tehát vélhetően az a baj, hogy bienerth nem egyeztetett megválasztása előtt katinával meg a férjével, így nem kapta meg az engedélyüket sem arra, hogy elnök lehessen.
zakar zoltán béla
2017. augusztus 07. 20:38
BIENERTH, RENDET!!!!Hajrá!!! ++++++++++++ Hajrá BAJI BALÁZS!!!!
lajkakutyus
2017. augusztus 07. 17:43
Még mindig nem érzi, hogy repülni fog? Szánalmas.
di maggio
2017. augusztus 07. 12:14
Itt is a pénzről van szó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!