Mégis belebukhat Dabóczi a BKK-botrányba?

2017. augusztus 14. 09:01

A kormánypártot is kínosan érinti a BKK-botrány, így a Népszava szerint akár már augusztusban megbukhat Dabóczi Kálmán BKK-vezérigazgató.

2017. augusztus 14. 09:01

Dabóczi Kálmá lemondását korábban maga Tarlós István zárta ki, most azonban a Népszava úgy értesült, hogy a BKK-vezérigazgatója mégis belebukhat az erősen kezdetleges elektronikus jegyrendszer bevezetését követő BKK-botrányba.

A Népszava úgy tudja: kormányzati körökben már kínos a BKK-vezér pozíciója, így hamarosan távozásra kényszeríthetik. És bár Dabóczi posztja fölött nem a kormány, hanem a főváros dönt, már csak idő kérdése, mikor távozik a jelenlegi vezérigazgató – ugyanis a BKK botrányának eszkalálódása nemcsak a cégnek, de a kormánypártnak is ártalmas lehet.

Hogy mikor születhet hivatalos döntés az ügyben? Egészen hamar, már a Fővárosi Közgyűlés augusztusi ülésén is napirendre kerülhet a BKK elbukott online értékesítési rendszere, a Népszava cikke szerint pedig akkor fény derülhet a lehetséges következményekre is.

Az online rendszer hibáit feltáró 18 éves etikus hacker elleni nyomozás is elakadni látszik – írja a lap hozzátéve, hogy a rendszer olyan gyenge volt, hogy a hacker különösebb nehézségek nélkül írhatta át a megvásárolni kívánt bérlet árát a felhasználói felületen.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2017. augusztus 14. 11:50
NÉPSZAVA?? Lásd Bonta elvtárs cikkét,hazudik mont a vízfolyás HA KEZE VOLNA LOPNA IS!!!!!
még fokozza
2017. augusztus 14. 10:38
Valami sportvezető lesz.
catalina9
2017. augusztus 14. 10:31
lügenpresse!
catalina9
2017. augusztus 14. 10:27
Az ajtózár hibáit feltáró 18 éves etikus betörő elleni nyomozás is elakadni látszik – írja a lap hozzátéve, hogy a rendszer olyan gyenge volt, hogy a betörő különösebb nehézségek nélkül vehette el a megkívánt aranygyűrűt ....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!