Hodász András kedveli a Kétfarkú Kutya Pártot

2017. augusztus 31. 13:41

Kálmán Olga rácsodálkozik Hodász András katolikus papra.

2017. augusztus 31. 13:41

A Hír tévében Kálmán Olga vendége volt Hodász András, az egyre ismertebb katolikus pap, aki motorral jár, edz, jegyeseket oktat, legutóbb pedig a politikáról és választásokról mondta el a véleményét. Ezzel kapcsolatban Hodász kifejti: nem toleráns, inkább a szeretet pártján van, a politikában viszont úgy gondolja, túlságosan az érzelmekre játszanak ma a szereplők az értelem helyett, ő pedig kedveli a Kétfarkú Kutya Pártot.

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bolond Istók
2017. szeptember 01. 22:13
"...a politikában viszont úgy gondolja, túlságosan az érzelmekre játszanak ma a szereplők az értelem helyett, ő pedig kedveli a Kétfarkú Kutya Pártot." Mert a Kétfarkú Kutya Párt tagjai olyan szereplői a politikának akik az értelemre és nem az érzelmekre játszanak.
még fokozza
2017. szeptember 01. 12:18
Hülye, beképzelt celeb.
I_Isti
2017. szeptember 01. 09:28
Normális keresztényként, és protestánsként eleve borsózik a hátam azoktól az emberektől, akik olyan dolgot csinálnak -- mondjuk "jegyesoktatás" -- amit a saját, személyes életükben nem tudnak sikerként felmutatni. Sőt. Még ott is hagyta a "barátnőjét" -- ahol ki tudja, hogy mit jelent az a szó, hogy "barátnő"? Ráadásul nem, a közélet és a politika eldurvulásáért _nem_ csak a politikusok felelősek, hanem az újságírók is.
noMores
2017. augusztus 31. 23:23
Mert a magát mindenhatónak képzelő hatalmat ki kell röhögni. Ahogy a szocializmussal, úgy a NER-rel is csak így lehet tenni, mert a böszme rendszertől inkább okádni vagy sírni kellene, de ha röhögünk, elfelejtjük, hogy ezt nem a ruszkik hozták ránk, hanem pármillió meghülyült honfitársunk akarta így. A békemenetet is ki kell röhögni, mert sírni csak nem lehet azon, hogy ennyi segghülye magyar van...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!