Botka László: Nem tartom hitelesnek a közvélemény-kutatásokat

2017. augusztus 24. 09:36

Botka nem tartja hitelesnek a közvélemény-kutatásokat. Mindezt egy perccel azután mondta, hogy épp egy közvélemény-kutatásra hivatkozott.

2017. augusztus 24. 09:36

„Nem tartom nagyon hitelesnek ezeket a közvélemény-kutatásokat már csak abból a szempontból sem, mert ugye nagyon sok választópolgárral találkozom a való életben, akik azt mondják, hogy felhívták otthon a közvélemény-kutatók és megkérdezték, hogy kire szavaz és azonnal rávágta, hogy a Fideszre, miközben esze ágában sincs a Fideszre szavazni, mert elege van abból ami ebben az országban történik, csak nem tudja, hogy egyébként az ő adataival ki, milyen módon kíván visszaélni” – ezt Botka László mondta az ATV stúdiójában alig egy perccel azután, hogy kutatási adatokra hivatkozva állította, hogy „a magyar emberek döntő többsége elégedetlen a Fidesz-rendszerrel és le akarja váltani az Orbán-kormányt".

A kutatási adatokról folyó diskurzus egyébként azzal kezdődött, hogy Rónai Egon az ATV Egyenes Beszéd című műsorának műsorvezetője kedd este a Závecz Research közvélemény-kutató cég adataival szembesítette Botka Lászlót, az MSZP miniszterelnök-jelöltjét. A legfrissebb adatok szerint MSZP támogatottsága csupán 17 százalék a biztos pártválasztók között, valamint 10 százalék a teljes lakosság körében. 

 

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2017. augusztus 25. 13:51
11 éve minden kis és nagy választást buknak a szocik, a közvélemény-kutatások is ezt mutatják, erre jön ez az épp országjáró, hogy neki a szocihívek ( mind a hatvan) azt mondják, hogy ők trükkök százaival a Fideszt mondják be a kérdezőnek. Nem egymillió ÚJ mszp szavazót lelni küldték VaciLacit országjárásra? Azt el fogja hinni, ha az Elnökség meg hisz a kutatásoknak és leveszik? Vagy előtte bedurcizva feladja a reménytelen küzdelmét. Azt elhiszi ez, hogy 1 milliárd felett van már az mszp adóssága? Bemennek Zazri ernyőszervezete alá?
hátakkor
2017. augusztus 25. 11:24
"Botka László: Nem tartom hitelesnek a közvélemény-kutatásokat" Ja, így könnyű.. És akkor a választásokig ME-jelölt marad VaciLaci? Az választás eredményét elhiszi? Mert Kecskeházy is megvárta az OGY választások után az EP égést is és csak akkor mondott le. Két választáson beégni, azt már el lehet hinni azért..
Mich
2017. augusztus 24. 22:43
"Csak azoknak a közvélemény-kutatásoknak hiszek, amiket én magam hamisítottam (vagy a csicskáim)!"
flesh ripper
2017. augusztus 24. 20:28
"Nem tartom hitelesnek az onkológusok diagnózisát!" - közölte a végstádiumú áttétes rákos, majd exitált.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!