Bienerth: A támadás megerősít

2017. augusztus 01. 11:28

A vizes vb szervezését az abszolút profizmus jellemezte, volt olyan külföldi vezető, aki szerint „ez volt a FINA történetének legsikeresebb vb-je” – mondta Bienerth Gusztáv keddi sajtótájékoztatóján. Az úszószövetség elnöke hozzátette: a támadások, amik érték, megerősítik.

2017. augusztus 01. 11:28

Bienerth Gusztáv, a Magyar Úszó Szövetség elnöke szerint a hazai rendezésű vizes világbajnokságot minden szinten abszolút profizmus jellemezte, a tökéletes rendezésről pedig 38 nemzet sportági első emberétől kapott visszajelzést.

„Szurkolóként, szövetségi elnökként a Duna Arénában fantasztikus élmény volt megélni azt a hangulatot, amit a nézők részéről a lelátón tapasztaltam, illetve azt a teljesítményt, amit a versenyzők a medencében produkáltak” – mondta kedden, a szövetség sajtótájékoztatóján.

Hozzátette, 38 nemzet szövetségi elnökével találkozott kétoldalú megbeszélés keretében, és nem volt olyan, aki ne mondta volna: „ez volt a FINA történetének legsikeresebb vb-je”. Szóba került, hogy a hétfői elnökségi ülésen ketten jelezték lemondásukat, így az alapszabály értelmében és az elnökség döntésképessége érdekében az elnöknek harminc napon belül rendkívüli közgyűlést kell összehívnia. „Sok támadás ért, ami megerősít” – mondta Bienerth, hozzáfűzve: a közgyűlés időpontjáról az elnökség a közeljövőben meghozza a döntést.

(MTI)

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hamusamu
2017. augusztus 01. 15:19
Na és mi köze volt neki a rendezéshez? Ha meg a támadások őt csak erősítik, az a sok szövetségi vezető, aki kétoldalú vállveregetéssel jelzett vissza, miért nem késztetik lemondásra? Nem az lenne a logikus?
zakar zoltán béla
2017. augusztus 01. 13:09
Helyes!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!