Vitába torkollott Halász sajtótájékoztatója

2017. július 12. 09:46

Az N1 TV újságírójának kérdésére válaszul Halász János a tévé Jobbikhoz fűződő szoros kapcsolatát elemezte, majd berekesztette a sajtótájékoztatót.

2017. július 12. 09:46

Kulcsár Gergely ügyéről beszélt sajtótájékoztatóján Halász János, mellyel kapcsolatban N1 TV újságírója azt kérdezte a politikustól, hogy a párt a kérte-e a hatóságok segítségét a kérdés rendezéséhez. A Fidesz frakcióvezető-helyettese a válaszában hamar témát váltott, inkább az N1 TV Jobbikhoz fűződő szoros viszonyát firtatta. Az újságíró erre visszavágott, és Mészáros Lőrinc, Andy Vajna és a Fidesz érdekeltségeit hánytorgatta fel, majd Halász SZDSZ-es múltját hozta elő. 

Halász ezután úgy döntött, berekeszti a sajtótájékoztatót, de előtte még rendre intette az újságírót: „próbáljon meg viselkedni sajtótájékoztatón!” – mondta.

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mirákulóziai Mikmuk
2017. július 12. 22:06
"Isten Haza Család." Avagy egy családapa hogyan csalja a feleségét egy fiatalkorúval. Így hazudozik a jobbik. Képmutató aljas hazug banda. Kisberk féle n1 szolga vetítőgép egy erőszakos állat. Nem veszi észre magát,és nem hagy mást szóhoz jutni.
pemete jakab
2017. július 12. 19:18
Tele van a politika ilyen "gerinces" politikusokkal, mint ez a fideszessé vedlett egykori SZDSZ-es Halász. Menekül, mint patkány a süllyedő hajóról. Az ilyen ingyenélők nagyon hálásak lehetnek a választóknak. Úgyhogy kedves választók, ne az én adómat költsétek ilyenekre, fizessétek csak ti az ilyen patkánykurzusokat.
pemete jakab
2017. július 12. 17:46
Narancsdroidok, szólok, a Halász egy volt SZDSZ-es. Nektek ez az egyik az ősellenség, vagy most már jó?
noMores
2017. július 12. 16:39
Egyszerűen szánalmas taplóbarmok a fideszesek. Ennyi. A rajongótábor büszkén tapsikol a beszari fasznak...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!