Egyiptom meg akarja erősíteni a kapcsolatát a V4-ekkel

2017. július 04. 13:25

A visegrádi országok különleges helyzetben vannak, ezért érdemes Egyiptomnak megerősítenie a kapcsolatát a csoporttal – mondta Abdel-Fattáh esz-Szíszi elnök a Pesti Vigadóban tartott sajtótájékoztatón.

2017. július 04. 13:25

A visegrádi országok különleges helyzetben vannak az EU-ban és a világban, ezért Egyiptomnak érdemes megerősítenie a partnerségét a csoporttal – mondta Abdel-Fattáh esz-Szíszi egyiptomi elnök a V4 miniszterelnökei és az egyiptomi államfő találkozóján kedden Budapesten.

A Pesti Vigadóban tartott tanácskozást követő sajtótájékoztatón Abdel-Fattáh esz-Szíszi kiemelte: ezzel az együttműködéssel még jobban tudják biztosítani a stabilitást és a biztonságot a mediterrán térségben. Különösen fontosnak nevezte az együttműködést a terrorizmus és a szélsőséges csoportok, ideológiák elleni fellépésben, továbbá az illegális migráció kezelésében.

(MTI)

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Einar
2017. július 04. 13:57
Hajrá V4!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!