Az Alkotmánybírósághoz fordulunk a Taigetosz-törvény miatt

2017. június 10. 09:42

A mai napon Áder János köztársasági elnök aláírta a Taigetosz-törvényt. Az LMP alkotmánybírsági beadvánnyal próbálja megakadályozni a hatályba lépését, ehhez várjuk minden parlamenti képviselő csatlakozását.

2017. június 10. 09:42
Szél Bernadett

„A mai napon Áder János köztársasági elnök aláírta a Taigetosz-törvényt. Az LMP alkotmánybírsági beadvánnyal próbálja megakadályozni a hatályba lépését, ehhez várjuk minden parlamenti képviselő csatlakozását.

A Taigetosz-törvénnyel a Fidesz-KDNP elvenné annak a lehetőségét, hogy a beilleszkedési, tanulási, magatartási nehézséggel élő gyerekeket fel lehessen menteni az osztályzatokkal történő értékelés alól. A kormány célja, hogy mielőbb megbukjanak ezek a diákok és kiessenek az iskolából 16 éves korukban. Ki akarják nyomni a problémával küszködő gyerekeket a közoktatásból, ahelyett, hogy segítenék őket. A Taigetosz-törvény hatályba lépése után még kevesebben tudnak majd továbbtanulni egyetemeken, főiskolákon.

Ezért keressük meg az összes frakciót és minden független képviselőt. Az aláírásokra mielőbb szükség van, hogy a jogszabály haladéktalanul utólagos normakontrollra kerüljön.”

Összesen 160 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Egri Marika
2017. június 12. 11:00
Na már megint talált Szél Bernadett amibe lehet kapaszkodni, bírálni és feljelenteni,. Szerintem az Alkotmánybíróság már unhatja az állandó fel jelentőségeket. Mikor lesz ennek vége.A médiumokban is állandóan azt olvasom, hogy amit a kormány csinál, rossz elviselhetetlen le kell váltani. Ki is lesz helyette? Botka a kerítésbontó, Vona a cigányüldöző, Gyurcsány a lövöldöző, esetleg a libás Bajnai, vagy a megtorló álomgyilkos Fekete Győr , a sehová sem tartó Gulyás, a Bokros csomagos kit felejtettem ki, ja a feljelentgetős paksi Szél.Az átlag emberek már csöndet békét szeretnének nem állandó háborút, végül is jobb most mint Gyurcsány idején.
Wendriner
2017. június 11. 18:48
Szánalmas , ostoba kvótaliba:
Harangláb
2017. június 11. 09:52
Milyen Taigetosz törvényről hablatyol ez a szédült tyúk?!?...Ha lett volna ilyen, akkor most nem volna "szerencsénk" vele...
orion
2017. június 11. 08:40
A BTMN fogalmában sem hiszek. Mit segít az úgynevezett beilleszkedési -vagy magyatartás-zavaroson, ha felmentik pl.matekból vagy történelemből? Attól megmarad majd a fenekén?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!