A CEU-t nem szabályozni kellene, hanem kitenni az országból

2017. június 26. 09:39

Az nem tudományosság, hogy azért adnak diplomát, mert valaki meghatároz egy nyolcadik társadalmi nemet. Ez propaganda.

2017. június 26. 09:39
László Balázs

„Mit jelent, hogy új jobboldali?

Politikai gondolkodás szempontjából három új megközelítés térnyerését szorgalmazzuk. Egyrészt felesleges történelmi vitákban nem veszünk részt. A második elem a politikailag inkorrekt perspektíva, ami azt jelenti, hogy nem alkalmazkodunk a PC-hez. Végül fontos, hogy ne régmúlt időkhöz viszonyítsuk a fiatalok politikai identitását, hanem legyen hitük a saját generációjuk történelmi feladatában.

Mi az álláspontjuk aktuálpolitikai eseményekről, gondolok például a civiltörvényre?

Humoros kategória, hogy azok lázadoznak a civiltörvény ellen, akik amúgy politikai tevékenységet folytatnak. Pont ezért nagyon nagy szükség van erre a törvényre, mert ezek a szervezetek politikai és társadalmi befolyásolásra törekednek Magyarországon, külföldi pénzen.

Soros György civiljei ártanak vagy használnak?

Túlságosan finom kifejezés az, hogy ártanak. Ezek szabályosan rombolják a társadalmi normákat. Olyan aknamunkát folytatnak a szakadék szélén álló Európában, mint a homoszexuálispropaganda expanziója. Továbbá arra irányítják a nyugati közgondolkodást, hogy hány további vécé kell a különböző neműeknek, miközben kipusztul a kontinens. Kiforgatják az egészséges és természetes törvényeken alapuló társadalmi normákat, amelyek alapfeltételei egy egységesen működő nemzetközösségnek.

Soros Györgynek nemcsak civiljei vannak, van egy Közép-európai Egyeteme is…

A CEU-t nem szabályozni kellene, hanem kitenni az országból. Az a káros tevékenység, amit Soros destruktőrei tesznek, leginkább a CEU-ban nyilvánul meg. Ennek az egyetemnek egy egészséges társadalmi miliőben nem lenne helye, mert az nem tudományosság, hogy azért adnak diplomát, mert valaki meghatároz egy nyolcadik társadalmi nemet. Ez propaganda.”

 

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szekula
2017. június 27. 02:26
Nem ezt basztam márciusban?
BőröndÖdön
2017. június 26. 17:55
Pártpropagandából jeles,irány a pénztár!
kecso
2017. június 26. 13:23
Már önmagában az is vicces, ahogy a kormánylap talált egy, a kormány hatalmára megfelelő mértékben veszélytelennek ítélt - leendő - pártocskát, hogy bemutathassa, hogy tessék, mekkora pluralizmus van itt. Aztán, ahogy lendületbe jön, a gépezet példátlan ügyességgel lép át olyan válaszok fölött, mint "Az Érpataki Modell Országos Hálózat tagjai rendelkeznek azzal a tudással, amely a leszakadt rétegek, jellemzően a cigányok társadalmi integráció­jához elengedhetetlen." Én nem vagyok újságíró, mégis késztetést éreznék visszakérdezni, hogy mégis miféle tudásra gondol. Vagy hogy pontosan mit jelent az, hogy a Betyársereg "a garancia arra, hogy ez a mozgalom a legmélyebb elvhűséget birtokolja." Felpofozzák a cukisodni készülő tagokat? Ha mégis visszakérdez, az többnyire felülről érkező alákérdezés formájában történik, mintha csak nemzetileg konzultálna Lászlóval: "Csalódott a Jobbik pálfordulása miatt?" "A migrációra gondol?" "Ez cigányellenesség?" "Soros György civiljei ártanak vagy használnak?" Végül azért megkérdezi, hogy "mit jelent, hogy új jobboldali". A válaszból egyrészt az derül ki, hogy politikailag inkorrekt (mint minden eddigi _radikális_ mozgalom), másrészt az, hogy kompetencia híján (vagy legalábbis a szimpatizánsaik műveletlenségből eredő kisebbségi érzését kompenzálandó) inkább szeretnének nem állást foglalni történelmi vitákban, amelyek amúgy saját mozgalmukat és a mai közbeszédet is meghatározzák. Hasonlóképp nem tartják elsődleges feladatuknak, "hogy a cigánykérdésre vagy a migrációra" megoldást nyújtsanak, ami nagyon szép megfogalmazása annak, hogy vagy lövésük sincs, hogy mit kéne tenni, vagy éppenséggel van, de az mégis kicsit erős lenne ebben a kvázi mainstream lapban. Elsődleges feladatuknak kizárólag azt tekintik, hogy - bámulatos szinkronban a kormány plakáthadjárataival és lakossági fórumaival - minél több embert hergeljenek fel minél több kisebbségi csoporttal szemben. Mármint hogy felélesszék "a magyar emberekben az egészséges immunrendszert, életigenlést [...]" (de talán tévedek és ez az egészségügy fejlesztése melletti rejtett állásfoglalás). Összességében, ritkán látni ekkora nácimosdatást, főleg kormánylapban. Nem a Jobbik néppártosodásával, hanem az ilyen mozgalmakkal férkőzhetnek be szélsőséges eszmék a közgondolkodásba, amelyek pl. azt állítják magukról, hogy "Nem lehet meghatározni, hogy valami ellen vagyunk. A saját önvédelmünkről van szó. És ha ebből indulunk ki, akkor könnyebben érthető a célunk [...]" Csakhogy azért nem lehet meghatározni, hogy mi ellen vannak, mert éppenséggel minden ellen vannak, ami nem ők. Ilyen mozgalmakkal, amelyek elvetik a közvetlen elődeik által lerágott "nemzeti" csontot, és előveszik a régebbi "faji" kifejezést, csak "rassz" néven tálalva, ezzel a XXI. századi szósszal megterítve a legvisszataszítóbb fajelméletek reneszánszának. Végső soron pedig László Balázs is csak egy gumicsont, amin fölöslegesen lehet rádógni - ahogy teszem én is.
brabant89
2017. június 26. 13:08
Az ilyen hülyékre - meg az őket lájkolókra - hat a Habony-propaganda. Ez a fideszbirka nem hallott arról, hogy a CEU-n nem csak Gender Studiest oktatnak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!