Farkasházy szerint veszett fejsze nyele a baloldal

2017. június 02. 08:26

Hiába áll jobb erőkből az ellenzék, mint a Fidesz, ha egyébként szedett-vedett, és hét éve nem csinál semmit, vagyis veszett fejsze nyele – véli Farkasházy Tivadar, aki az azonnali.hu-nak arról is beszélt: maximum kabarénak volt jó, hogy Gyurcsány és Botka telefonon beszélt, majd pedig egymás ellen nyilatkozott.

2017. június 02. 08:26

A Fradi-Vasas Magyar Kupa döntőn kérdezte az azonnali.hu Farkasházy Tivadar, aki először a fociról, a Fradiról, majd az ellenzékről is elmondta a véleményét. Rögtön azzal kezdte, hogy semmi bíztató nem tud mondani, az pedig, hogy Botka László és Gyurcsány Ferenc telefonon beszélt, majd ezt követően egymás ellen nyilatkozota, szerinte csak kabarénak volt jó. 

Egyébként Farkasházy szerint a kabaré is nehéz helyzetben van a jelenlegi közéletben: „Nem tudjuk nyomon követni az eseményeket, mert annyi biromságot csinálnak, amit mi nem tudunk kitalálni, kullogunk az események után” – mondta.

A humoristát egyébként nem érdekli, hogy lesz-e végül közös lista, de az ellenzék teljesítményéről nagyon kritikusan nyilatkozott. Szerinte hét éve nem csinálnak semmit, hét évet pazaroltak el. „Veszett fejsze nyele” – tette hozzá.

Megjegyezte: a Fidesz tábora egyre kevébé iskolázott, így „Kubatov-gárdisták és Németh Szilárd-féle emberek vannak a Navracsicsok és a Pokornik helyett”, vagyis szerinte az ellenzék alapvetően jobb erőkből áll, csak szedett-vedett: nincs országos mozgalom, még a civilek is külön-külön próbálkoznak, „pedig focipályán is passzolni kell, anélkül nincs gól” – jellemezte a szituációt egy focis hasonlattal Farkasházy. Ugyanez a véleménye a Momentumról is, hiszen ők is kijelenetették, hogy nem közösködnek – mondta.

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moricka13
2017. június 05. 14:45
Farkasházy , ha és amennyiben a baloldal kabarénak még valóban elmegy, vigye színre őket és játszassa el velük saját magukat! Szárszónál és Hellernél is nagyobbat szólhat!
vizesnyolcas
2017. június 04. 21:06
"Szerinte hét éve nem csinálnak semmit, hét évet pazaroltak el." Ez nem igaz, végig keményen kampányoltak a Fidesznek.
Morgen
2017. június 04. 16:40
Nohát, innen kell megtudnom, hogy a ballib és a bal-lik sokkal iskolázottabb, jobb honpolgár, mint a kormánypárt! Kedves Farkasházy úr! Ön szerint egyáltalán normális az, aki Magyarországot migráns kézre akarja adni? Normális az, aki nem szavazza meg a kvóta-ellenes ügyet? Normális az, aki azokra szavaz, akik hét éven át homokoznak? Édes Istenem, de nehéz lehet Önöknek! Naponta közéleti nemi életet kell élniük, de Gyuri bá nem ad hozzá szerszámot! :-)))
Peter8811
2017. június 04. 06:43
Farkasházy Olyanok vagytok mint a Mimi klozetdeszkája, le vagytok szarva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!