Bernd Storck marad a szövetségi kapitány

2017. június 16. 08:52

Az MLSZ csütörtökön úgy döntött: az andorrai kudarc ellenére meghagyja pozíciójában Bernd Storckot. Az MLSZ-elnök a múltbéli sikerekkel, valamint a jövőbeli reményekkel indokolta a lépést. A magyar válogatott szövetségi kapitánya a hírre reagálva elmondta: érzi magában és csapatban az erőt a bizonyításra.

2017. június 16. 08:52

Az Andorra elleni kudarc ellenére megtarthatja pozícióit Bernd Storck – döntött csütörtökön az MLSZ. Csányi Sándor nyilatkozata alapján a körülmények, a múltbéli teljesítmények, valamint a jövőbeli remények azok, amelyek meggyőzték az elnökséget a német szakember alkalmasságáról.

Az MLSZ elnöke elárulta azt is: a szövetségi kapitány az andorrai vereség után felajánlotta neki a lemondását, ám ő azt kérte, ezt ne hozza nyilvánosságra, a továbbiakról ugyanis az elnökség fog dönteni.

„Az után a nagyon negatív helyzet után, amelyet a múlt heti vereségünk előidézett, most kimondottan pozitív érzésekkel vágok neki a folytatásnak” – reagált Bernd Storck a döntésre. Pozitív érzések hatották át a nyilatkozatát is: „Érzem magamban és a csapatban az erőt arra, hogy bizonyítsuk a következő két hazai meccsen és a többi előttünk álló feladat során, hogy a magyar válogatott képes jól és sikeresen futballozni” – mondta.

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gregorius
2017. június 16. 11:24
Még mindig nem érzi a magyar helyzetet. Abból indult ki, hogy a német C is simán verné Andorrát, ez pedig még a magyar B-re sem igaz.
Drágha Márió
2017. június 16. 10:29
Storcknak az a szerencséje,hogy Csonka-Magyarország nem egy Észak-Korea 2,mert ha az lenne,akkor a "labdarúgók" már életfogytos közmunkásként parlagfüvet irtanának,legrosszabb esetben nyilvános megvesszőzés várna rájuk a Kossuth-téren a kivégzőosztag megérkezéséig,Herr Storck pedig egy hortobágyi istállóba száműzve lenne kénytelen megírni az emlékiratait "Wo ich schief gelaufen?",vagy "Wo und wie können Sie mir die Schuld?" címmel...
Jack
2017. június 16. 10:27
Kellene egy jó sportpszihológus a csapat mellé. Mentálisan ennyiren szétesett csapatot már régen láttam. És egy vezéregyéniség sem ártana a csapaton belül.
Morgen
2017. június 16. 10:19
Majd látjuk, hogy jó döntés volt-e ez! Ha a csapat direkt játszott rosszul, akkor azért, ha pedig a kapitány állította össze rosszul a csapatot, akkor azért necces az ügy. Ha pedig egyik sem, csak ennyit tudunk, akkor meg kellene gondolni, hogy mitől magyar a magyar futball.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!