A héten dönt Storck sorsáról az MLSZ

2017. június 12. 07:54

Az MLSZ az e heti ülésén meghallgatja Bernd Storck szövetségi kapitányt, majd ezután tárgyal a kialakult helyzetről. A meghallgatást Csányi Sándor kezdeményezte.

2017. június 12. 07:54

„Az MLSZ elnöksége jövő heti ülésén meghallgatja Bernd Storck szövetségi kapitányt, és a beszámolója után tárgyal a kialakult helyzetről” – írta a Magyar Labdarúgó Szövetség vasárnap a Twitteren.

Bernd Storck az andorrai meccs után úgy nyilatkozott, hogy korai még a jövőről beszélni, személyes sorsáról pedig azt mondta: „Ezt másoknak kell eldönteniük, én megpróbálom a lehető legtöbbet kihozni magamból, felkészíteni a csapatot azokkal az emberekkel, aki a rendelkezésemre állnak.”

Csányi Sándor, az MLSZ elnöke ezután azt hangsúlyozta, nem akar hirtelen felindulásból dönteni a személyi kérdésekről, szüksége van néhány napra, hogy le tudja vonni a szükséges következtetéseket. A meghallgatást is az MLSZ-elnök kezdeményezte.

Vasárnap este a szövetségi kapitány az M4-nek adott volna interjút, ám végül lemondta az eseményt. A történteket egy nyilatkozatban magyarázta meg. Mint írta:

„Sajnálattal mondtam le a mai interjút. Nem vagyok az az ember, aki szeret kapkodva dönteni, nyilatkozni. A mostani helyzet különleges, így nekem is több időre van szükségem, hogy összefoglaljam és megosszam a nézőkkel, a magyar válogatott szurkolóival a mondandómat. A jövőben – mint eddig is – nyitott vagyok a megkeresésekre, és szívesen elmondom a véleményem!”

A magyar válogatott helyzete nem túl biztató, a vb-re már nem juthat ki a csapat, az utolsó négy meccsét pedig elvesztette, sőt gólt sem tudott szerezni.

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szabi
2017. június 12. 14:49
ez megy 40 éve, a focistát nem érdekli, ő marad, azt csinál amit akar, meg is van az eredménye. az edzőket meg kivágják az első kínos vereség után. csak azért elküldik, hogy ne legyen itt. szerintem meg ha új edzőt neveznek ki, akkor olyat kéne választani, akinek van víziója, Storcknak van, viszont akik most ajánlkoznak, azoknak nincs értékelhető nemzetközi tapasztalata, sem víziója, csak a nagy szavak, hogy ők majd legyőzik Andorrát, meg barátságos meccsen akár Albániát is. utána meg jön a magyarázkodás ha mégsem sikerül, a magas fű, a bíró meg tészta...
antioxi
2017. június 12. 14:01
Első felindulásomban azt mondtam: Storck takarodj! Lenyugodva: Ez a magyar foci válogatott jó csapat. Az oroszok elleni csapat jó volt még, ha kaptunk is egy hármast. Storck jó úton jár, adni kell neki további bizalmat. Az andorrai csapat elleni mérkőzést gyorsan el kell felejteni, abszolút irreális volt. Remélem, hogy az MLSZ is így gondolja Haladjunk tovább! Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
DrPepper
2017. június 12. 12:04
http://old.csakfoci.hu/node/200809
DrPepper
2017. június 12. 10:35
Storckot most kirúgni értelmetlen, mellesleg nem is olcsó. Már az is kérdés, hogy az utódjával milyen távra kössön szerződést az MLSZ? Az elúszott VB selejtezők végéig? Ki jelentkezne erre? És milyen elvárásokkal? Kísérletezhet? Vagy azzal, hogy húzza be a kötelező 6 pontot és a 3. helyet, amit Storck is valószínűleg el tud érni? Ennek csak akkor lenne értelme, ha mondjuk egy Souza vagy Dárdai kaliberű edző vállalná el a feladatot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!