A Gyurcsány-párt is vonul a Pride-on

2017. június 26. 11:37

Minden DK-s felvonulónak ajándékkal kedveskednek Gyurcsányék a Budapest Pride-on. A párt azért lesz jelen a felvonuláson, „hogy mindenki szabadon szerethesse azt, akit akar.”

2017. június 26. 11:37

A Momentum után a DK is bejelentette:  szervezetileg is részt vesz a július 8-i Budapest Pride-on.

„Idén is megyünk a Pride-ra mi, DK-sok. Gyere velünk Te is, ha egyetértesz azzal, hogy senkit nem érhet hátrányos megkülönböztetés semmiért, és mindenki szabadon szerethesse azt, akit akar” – írta a párt közleményében. A DK továbbá megígérte: minden DK-s felvonulónak ajándékkal kedveskedik.

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pinter68
2017. június 27. 14:25
Annak nem sok üzenetértéke van, ha baloldali-liberális pártok kiállnak a Pride mellett. Az ő értékrendjükből ugyanis egyenesen következik, hogy nem lehet bajuk a nem heterókkal. Annak lenne üzenetértéke, ha a konzervatív oldalról lenne ott valamilyen vezető személyiség. Azt üzenné, hogy a magyar konzervatív oldal végre megérkezett a XXI- századba.
kzs2
2017. június 27. 05:20
Már legalább 10 éve nem szól másról ez a vonulás, mint hogy baloldali politikusok kampányolnak és ezzel ingerelve a olyan tömegeket is, akik szerették volna politikai véleményüket a politikai vezetőknek is tudomásukra adni.... Egy a politikától független ember, vagy jobboldali érzelmű polgár nem fog együtt vonulni Gyurcsánnyal és nem fog olyan molinó mellett sétálni, amik gúnyt űznek a valláson, politikai beállítottságon vagy történelem szemléleten. A szervezőknek óriási felelőssége van abban, hogy ez a rendezvény ma nem az elfogadásról, hanem a társadalmi feszültségek kiélezéséről szól ....
Morgen
2017. június 26. 22:56
Ezek hülyék! Kit nem lehet szabadon szeretni? Még a kecskéket is! Ennyire marharépa ellenzéket! Az egyik szabadom akar "vonulni", a mások szabadon akar "szeretni", mintha egyiket sem tehetné szabadon! A Ferinek meg külön jól állhat a tanga! :D
hegyalja
2017. június 26. 22:07
megkapják Fletó farkát.......na az lesz az igazi szerelem.....és az igazi ajándék egyenesen a seggükbe :) nem szeretem a buzikat de azt megnézném , hogy a Dk bassza a Momentumot vagy fordítva. Ahogy mondani szokás a politikában semmi sem lehetetlen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!