Szombaton avatnák a Horthy-szobrot Perkátán

2017. május 16. 19:57

Hiába volt nagy tiltakozás és hiába vonta vissza az engedélyt az önkormányzat, szombaton mégis felavatnák az ország negyedik Horthy Miklóst ábrázoló szobrát Perkátán.

2017. május 16. 19:57

Hétfőn a perkátai önkormányzat visszavonta az engedélyt, a Demokratikus Koalíció, a Raoul Wallenberg Egyesület és az MSZP pedig tüntetést jelentett be, ráadásul a Függetlenek Perkátáért Egyesült aláírásgyűjtésbe kezdett Horthy Miklós szobrának felállítása ellen. Kedden a szervezők mégis azt üzenik, hogy az ország negyedik Horthy-szobra így is fel lesz avatva szombaton – értesült az Alfahír.

Arra a kérdésre, hogy ez vajon az önkormányzattal együtt lesz-e a szervezők azt válaszolták: „meglátjuk, de a szobor mindenképpen állni fog. Nem hagyjuk magunkat megfélemlíteni baloldali, magyarellenes csoportosulások által, és amit elterveztünk, azt véghez is visszük.”

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2017. május 17. 09:02
Egyebkent nem ertem miert ne lehetne barmely politikusnak szobrot emelni ott, ahol ezt a helyi tobbseg igenyli? Megoszto? Persze hogy az, olyan politikus meg nem szuletett aki ne lett volna az, definicio szerint.
Mich
2017. május 17. 00:39
A Jobbik egyik nap libsibolsi, másik nap náci... Kártékony bohócok.
Sir Galád
2017. május 17. 00:09
Egy ilyen szobor Magyarországon sose lesz biztonságban szerintem. Hál'Isten.
3M..
2017. május 16. 21:52
Többmillióan nem emeltek a szoboravatás ellen kifogást. Az pedig hogy néhányan ágálnak ellene, az elképzelés helyességét támasztja alá. Köszönjük Kormányzó! Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!