Orbán: Helló, röfik!

2017. május 06. 13:00

Látogatást tett a miniszterelnök a nagygéci Bözsi néninél.

2017. május 06. 13:00

Videó forrása: Orbán Viktor FB.

Összesen 255 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pol-beat menyecske
2017. május 10. 01:01
Drága Fideszfanocskáim! A héten volt a Fagyi Napja. Remélem, a FŐNÖK hozzájárult, hogy féláron nyaljatok! Kár értetek. Valakik is lehetnétek, de így csak valamik vagytok: Orbán Viktor seggének a nyelve. Tényleg megéri?
Valodi
2017. május 08. 10:50
Pontos helyzetértékelés: „Nagygécen villany van ugyan - de se vezetékes víz, se csatorna, se gáz. És persze vasút, és busz se. Emlékpark viszont van. Kétszáz márványkővel, rájuk vésve az elkényszerültek üzenetei. Van Megmaradás Háza, és Megmaradás Temploma is- ott állnak a pusztulás kellős közepén ötszázmillió forintos uniós forrásból. Most Orbán Viktor érkezett Bözsi nénihez látogatóba. Bözsi néni szereti Orbán Viktort, hálás neki a múltkori 1,6 (egy egész hat tized) százalékos nyugdíjemelésért. A kormányfő még azt is kilátásba helyezi, hogy, "ha úgy vannak a számok", akkor még idén "emelek megint". Nem az állam, vagy a nyugdíjkassza, de még csak nem is a kormány. A Miniszterelnök Úr maga emel, egyes szám első személyben. Bözsi néni szeretné, ha minden évben lennének választások, mert "olyankor egy kicsit mindig emelnek a nyugdíjon". És itt facsarodik össze a szív, és szorul ökölbe a kéz. Mert Nagygéc nem csak egy halálra ítélt kis falu - hanem ennek az egész, halálra ítélt, nyomorult országnak, ennek az aljas és álszent rezsimnek a tökéletes, iszonytató jelképe. Ahol az uniós százmilliókból nem út, nem gáz és vízvezeték épül - hanem emlékpark. Ahová időnként lekanyarodik a főútról egy-egy Audi a NER elitjével. Szippantanak egy jó nagyot a romlatlan, tiszta falusi levegőből, aztán teli torokból elbömbölik a Himnuszt, meg a Boldogasszony Anyánkat a gyönyörű (tényleg gyönyörű) Megmaradás Templomában - körülöttük meg mélyen hallgat a magyar nyomor skanzenje. Aztán hazamennek, és rohadtul büszkék magukra, hogy milyen jó keresztény magyar emberek, hiszen mégis csak adtak valamit a falu egyszerű népének, és még Bözsi néni malacait is megtekintették. Így lesz egész Magyarország egyetlen, szép, kifogástalanul kivitelezett, uniós pénzből épült emlékpark. Emlékország, amely az utókornak üzen. Nem a jövőnek - mert Bözsi néninek, meg a másik kilencmilliónak az nem jut. Nekik annyi jut, hogy hálásak legyenek az egy egész hat tized százalékokért, a minimálbérért a katedrán vagy a kórházban, a 12 órás műszakért a Tescóban, vagy a multi gyártósora mellett. Vagy vegyék a sátorfájukat, és elmenjenek. A parkban majd nekik is jut egy szép márványkő, talán még a búcsúüzenetük is felfér rá. De az is lehet, hogy csak annyi: "Kalandvágyból eltávozott, emlékét örökre megőrzi az utókor. Épült: Orbán Viktor miniszterelnökségének 27. évében, az Európai Unió támogatásával." http://alfahir.hu/2017/05/06/orban_viktor_nagygec_magyar_nyomor_ner
Balazs770
2017. május 08. 08:59
Sosem gondoltam volna, hogy színesben, 21. századi technológiával megtámogatottan láthatom a "víg" kommunista időket :o) Csudiszép!
Megtalálta
2017. május 07. 23:53
Ajjaj, ez a köszönés cseppet sem halal! Itten valakiket elnyomnak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!