Mégsem lesz Horthy-szobor Perkátán

2017. május 15. 18:48

Bár a talapzat már elkészült, hétfőn visszavonta a fideszes vezetésű Fejér megyei település a Horthy-szobor felállítására kiadott engedélyt. A kormányzó szobrát az Új Magyar Gárda három tagja ajánlotta fel Perkátának.

2017. május 15. 18:48

Május 20-án Perkátán tervezték felavatni az ország negyedik Horthy Miklós-szobrát, a fideszes polgármester által irányított Fejér megyei település képviselő-testülete azonban hétfőn visszavonta a kiadott engedélyt, írja a Magyar Nemzet. A kormányzó szobrát az Új Magyar Gárda tagjai ajánlották fel a falunak, a szoborállítással kapcsolatos költségeket is ők állták volna. Hogy kinek az alkotásáról van szó, nem árulták el a lapnak.

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sir Galád
2017. május 16. 11:27
Nagyon helyes. Annyi kiváló ember volt a jobboldalon, aki megérdemelné, szemben ezzel a trógerral.
MZ/X
2017. május 16. 08:48
http://www.origo.hu/tudomany/20170515-az-otrantoi-utkozet-a-royal-navy-tengereszeti-akademiajan-is-tananyag-lett.html
áfonya
2017. május 16. 05:16
Itt a simicskásított Jobbik terve: “Az MSZP után a Fideszt is ki kell nyírni”! A Fidesz kinyírásáról beszél a Jobbik egyik vezető politikusa, Sneider Tamás azon a hangfelvételen, amelyet az Echo Tv Informátor című oknyomozó műsora hozott nyilvánosságra pénteken. A párt frakcióvezető-helyettese, az Országgyűlés alelnöke egy eddig soha nem hallott 2014-es hangfelvételen azt mondja, hogy az MSZP kinyírása után a nagyobbik kormánypárton a sor, bár az “keményebb dió lesz”. A Jobbik és Sneider terveinek megvalósítását az Orbán Viktorral szemben totális bosszúra szomjazó Simicska Lajos is segítheti, az oligarcháról ugyanis már korábban kiderült, hogy a szíve a Jobbikhoz húzza. Néhány napja éppen a PestiSrácok.hu adta közre azt a hangfelvételt, amelyen Sneider arról beszél, hogy vádalkuval segítene Simicska Lajos oligarchán. Újabb kínos, botrányos és nagy mellényről tanúskodó hangfelvétel látott napvilágot Sneider Tamástól, a Jobbik egyik vezető politikusától, aki 2014-ben egy szekszárdi lakossági fórumon a Fidesz kinyírásáról beszélt. A párt frakcióvezető-helyettese, az Országgyűlés alelnöke által ismertetett jobbikos terveket az Echo Tv Informátor című oknyomozó műsora hozta nyilvánosságra pénteken. http://pestisracok.hu/itt-simicskasitott-jobbik-terve-az-mszp-utan-fideszt-ki-kell-nyirni/
zakar zoltán béla
2017. május 15. 23:04
Gyávák!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!