Jobbik: Ne fenyegesse a dolgozókat a mentőszolgálat!

2017. május 29. 14:51

Rig Lajos arra hívta fel a figyelmet egy szakszervezeti vezetőt azért vontak felelősségre, mert a szervezetet és a dolgozókat érintő kérdésekről nyilatkozott a sajtóban. Szerinte az Országos Mentőszolgálat ellenzi, hogy a dolgozók utcára vonuljanak és kiharcolják a magasabb béreket.

2017. május 29. 14:51

A Jobbik arra kéri az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) vezetését, hogy ne fenyegesse a dolgozókat, hanem nézze azok érdekeit. Rig Lajos, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: egy szakszervezeti vezetőt azért vontak felelősségre, mert a szervezetet és a dolgozókat érintő kérdésekről nyilatkozott a sajtóban. Szerinte az OMSZ ellenzi, hogy a dolgozók utcára vonuljanak és kiharcolják a magasabb béreket.

Noha az OMSZ-nél két reprezentatív szakszervezet van, az egyiket nem tartja partnernek a szervezet, mert „nem áll be a sorba” és nem ír alá „bármilyen paktumot” – tette hozzá. A jobbikos politikus szerint nem igazak azok az adatok, amelyeket Csató Gábor főigazgató a bérekről ismertetett, ugyanis egy mentődolgozó arccal-névvel vállalta, hogy 240 ezer helyett 138 ezer forintot visz haza.

(MTI)

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SilentBob
2017. május 29. 22:13
Ez a Rig Lajos még a Jobbikon belül is kiemelkedően hülye agyhalott.
Héja
2017. május 29. 19:44
Ne fenyegesse a Jobbik a... Kiket? A stand up komédiásokat. Azok is meg akarnak élni.
ThunderDan
2017. május 29. 19:26
Az emdéefesedés (szigorúan a Dávid-Herényi-féle!) végstádiuma...
Mich
2017. május 29. 17:06
A libsibolsinácik már az alkalmazottakat lázítanák...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!