Bencsik: Szuperhatalom vezetőjeként fogadták Orbánt Kínában

2017. május 16. 13:05

Kitárgyalta a Sajtóklub Orbán Viktor kínai látogatását.

2017. május 16. 13:05

Az Echo TV Sajtóklub című műsorának eheti adásában először Bayer Zsolt és mások hétfői kávézésát tárgyalta ki Bencsik András, Huth Gergely, Lovas István és Bayer Zsolt, majd a Horthy-szobor ügye következezett. Végül Orbán Viktor kínai látogatását is átbeszélték. Ekkor hangzott el az Bencsiktől, hogy Orbán Viktort úgy fogadták Kínában, mintha egy gazdasági szuperhatalom első számú vezetője lenne. 

Később szóba került Paks 2 is, amelynek kapcsán szintén Bencsik András azt mondta, hogy azt szerinte lényegileg ingyen kapjuk az oroszoktól, és az adósságot csak a megtermelt áram árából fizetjük ki, míg ami marad, az a miénk marad a Demokrata főszerkesztője szerint.

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2017. május 17. 05:58
"Bencsik: Szuperhatalom vezetőjeként fogadták Orbánt Kínában" Bencsik ezzel standupolhatna a kínai tévében. A kínaiak jót mosolyognának rajta.
Kup Lung
2017. május 16. 23:21
Nem azt mondta Bencsik mint amit a címben feltüntettek . Csak a szokásos újságírói húzás . De ez már csak így szokás . Annak jól jön aki csak a címet olvassa és máris ellenérzését nyomhatja és hülyézhet ezerrel . ---- Szóval úgy fogadták mintha egy szuperhatalom vezetője lenne - mondta . Olyan kedvesen ,közvetlenül . Pedig mi kicsik vagyunk KÍnához képest . Ezt is hozzá tette . Tehát nem vagyunk szuperhatalom . Sajnos:) ----- És ez igaz amit mondott . Nem éreztették a kisebbekkel hogy mennyivel kisebbek . Pedig nagyon de nagyon . Valóban. ----- És engedjétek meg hogy akkor azt mondjam hogy milyen fura hogy idejön egy USA külügyminiszter ,Hillary Clinton (úgy 2011 tájékán tán) és flegmán eljátssza itt a felsőbbrendű kioktató mindentudót . Vendégként ! Hát vazze. Ilyenkor elgondolkodik az ember hogy hogyan is állunk . ------ Paks esetében Bencsik viszont a finanszírozást tekintve téved . Paks II. szükségessége kétségtelen , de a pénzügyi oldala azért annyira idealisztikus mint ahogy előadja . --- Bayer és Lovas mondandója pedig jó . Nagyon nem is lehet belekötni .
Szívemből magyar
2017. május 16. 21:34
Nagyon kilóg innen Lovas, ő nem pártkatona, Bencsik meg egy átlagos pártkatonán is túltesz.
alcatraz111
2017. május 16. 20:47
Tanulj, tinó! Egy tinó tanult, hogy ökör legyen. Gyötörte agyát könyörtelen. Mikor tudta már nagyjából, hogy díszítőjelzője a "jámbor", megalkotta az ökörlét három alaptételét. Egy: Ha doronggal vernek, az kegy. Kettő Hogy szaporodj, azért lettél meddő. Három: A boldogság kulcsa a járom. Így lett a legnagyobb ökör a világon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!