Bebörtönözné Sorost a Magyar Idők főszerkesztője

2017. május 25. 11:01

Gajdics Ottó több hosszú monológot is előadott a legfrissebb Angardban, beszélt például arról is: nincs baja a bevándorlókkal, ha azok ellenőrzött körülmények között jönnek. Sőt: azok még színesítik is az országunkat.

2017. május 25. 11:01

Az Echo TV Angard című műsorának legfrissebb adásának elején a manchesteri terrortámadás volt a téma, és hamar vita alakult ki a baloldali-liberális oldalt képviselő Böcskei Balázs és Tóth Csaba, valamint a kormánypárti Mráz Ágoston Sámuel és Gajdics Ottó között. Gajdics több hosszú monológot is előadott: migránsozott, a határvédelmi hiányosságokat kiritizálta, Soros Györgyöt és sleppjét azonnal börtönbe záratná, de közben Böcskei szavaira reagálva azt is mondta: neki semmi baja nincs az olyan „Alikkal”, mint akik gyrost árulnak Budapesten, ellenőrözött körülmények között jöjjenek, akik Magyarországon szeretnének élni. Még azt is hozzátette: hogy az ilyen bevándorlók színesítik az országot. 

Tóth Csaba és Böcskei főleg azt próbálta meg Gajdicsékkel megértetni, hogy a manchesteri merénylet esetében a migrációt meg a határvédelmet emlegetni nem állja meg a helyét, mert egy olyan személy robbantott, aki Nagy-Britanniában született. Ehelyett inkább az integráció kudarcát lehetne végig gondolni az esetében. 

A műsorban szó volt még a baloldali miniszterelnök-jelöltekről, a Fidesz támogatottságának csökkenéséről, illetve a Jobbikról is. Utóbbi kapcsán Mráz Ágoston és Gajdics is azt mondta: a Jobbik egyre inkább baloldali párt, illetve a baloldalhoz közelít.

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2017. május 26. 10:25
SOROS-KEGYELT FIDESZESEK: Orbán Viktor Szájer József Kövér Laszlo Schmidt Mária Deutch Tamás Habony Árpád Kovács Zoltán Soros nélkül Orbán nem lenne politikus. Simicska nélkül nem lenne miniszterelnök. Nem illik oda üríteni, ahol korábban jókat ettünk.
béla 60
2017. május 26. 10:01
Amikor a pízt adta akkor kellett vóna a bilincset rátenni ,ott volt előttük !!
Lado Lepoglavski
2017. május 26. 05:39
Én először Farkas flórit börtönözném be, a fityesz díszcigányát. Másfél milliárdot eltapsolni nem gyenge dolog. De flóri kussol, mint szar a fűben.
V.A.Lucky
2017. május 25. 22:15
Ottócska! Remélem tudod, hogy Goebbels főcsicskái sem úszták meg a börtönt? (náci nem vagy, csak egy gerinctelen médiaribi!) Szerintem azért legyen a kezed ügyében egy előre összeállított sittesbőrőnd, egy előbb vagy utóbb, de bekövetkező kormány váltáskor!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!