Tüntető civilek jutottak be a Parlamentbe

2017. április 25. 11:48

A parlament egyik bizottsági ülésén néma civilek tüntettek a civil törvény ellen.

2017. április 25. 11:48

Civilek tüntettek az országgyűlési igazságügyi bizottsági ülésén a parlamentben. Magyar zászlókkal és a civilek mellett szót emelő táblákkal sorakoztak fel a teremben. 

A parlamenti őrség távozásra szólította fel őket.

A tüntetők ennek ellenére nem mozdultak a helyükről a bizottsági ülés idején.

Az Index élő videóban közvetített.

Összesen 402 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
V.A.Lucky
2017. április 26. 00:12
Azta#urva :) Ezért kell akkor a gránátvető meg az elfogó háló! :) Mondjuk ha jól tudom bejutott valami Ráhel csaj is csak úgy, simán egy kormányülésre, nem fiszafasz bizottságosdira, meg valami habonyszarnak is van belépője, miközben posztja nincs, de még állása sem a kormányban, vagy az apparátusban, szóval mi ezzel a baj? Bementek. Na és? :)
pemete jakab
2017. április 25. 21:29
"Tüntető civilek jutottak be a Parlamentbe" Végül is meg lehet érteni őket. A Parlament a hatalom bűncselekményeinek legalizálásra szolgáló intézmény.
néhai Ch.Pilot
2017. április 25. 20:51
A parlamenti őrséget le kell szerelni és büntetőtáborba küldeni, de előtte megtizedelni! Tőlük ezek szerint a Szent Koronát is el lehetne lopni fényes nappal, vagy felrobbantani az Országházat.
Sulammit
2017. április 25. 20:40
Ez már anarchia!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!