Lemondott a belvárosi képviselőségről Juhász Péter

2017. április 29. 10:33

Juhász Péter, az Együtt elnöke lemondott a belvárosi önkormányzati képviselőségről, és inkább pártelnöki feladataira kíván fókuszálni a jövőben.

2017. április 29. 10:33

Április végén lemodott az V. kerületi önkormányzati képviselői posztjáról Juhász Péter, és ezentúl inkább pártelnöki teendőire kíván fókuszálni – erről az Együtt elnöke maga beszélt az Indexnek. Utódja egy helyi Együtt tagja, Nádas Ágnes lesz.

Juhász szerint erről a dologról „nem lehet több bőrt lehúzni”, ugyanakkor hangsúlyozta: eddig sem a képviselői tisztsége révén jutott a belvárosi korrupciógyanús ügyek feltárásához, hanem a lakók hívták fel rá a figyelmét, ez pedig nem fog változni, a jövőben is elérhető marad. Hozzátette: „már megmutattam, hogy működik ez a korrupt fideszes rendszer, ma az a feladatom, hogy mindenütt az országban megmutassam, ezzel erősítsem az Együttet és hogy új alternatívát kínáljak a választóknak”. Utóbbival arra az „új pólusra” utalt, ami a 2010 előtti időszakot is elutasító pártokat tömörítené, de ebből egyelőre egyik értintett párt sem kér.

Az Együtt elnöke az is megígérte: folytatni fogják Orbán Viktor kifütyülését, de a következő hangos megmozdulások Áder János ellen lesz, a régi-új köztársasági elnök beiktatása alatt hangos üzenetekkel fognak tiltakozni a Kossuth téren – írja az Index.

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lolka-Bolka
2017. április 30. 14:10
az anyadat kellett volna megallitani amikor az apadat magara engedte .... budos gecy buzi anarhista juhasz ..........
puszika
2017. április 30. 11:23
Honjaim!! Akkor ezután miből is él ez a fajankó? ELVTÁRSAK! VÁRJUK A VÁLASZT??????
brother
2017. április 30. 09:40
Mikor veszi már észre magát ez a degenerált tahó, hogy a kutya se figyel a kiüresedett beszédére. Állandóan tele van töltve cuccal, mert normális emberből nem lesz sípmester.
írmag
2017. április 30. 00:06
Hazugságot pénzért hirdetni az állampolgárságot adó nemzet ellen, ezt úgy nevezik államellenes bűncselekmény, hazaárulás. A zajkeltés, fütyölés a körúti szabadlábon sétáló, szellemileg eltévelyedettek, terheltek önkifejezése, jelzésrendszere, akik csak önmagukat képviselik, mindenki ellen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!