Komáromy elgondolkodott az orosz befolyásról

2017. április 22. 14:00

A csecsen Mogamed feldúlt barátai miatt veszélyben volt a festékező aktivista, aki leginkább amiatt aggódik, hogy a magyar hatóságok nem tettek érte semmit.

2017. április 22. 14:00

A kegyeletsértés tényleg faszság volt és bocsi” – írta a festékező aktivista Mogamednek, aki azt válaszolta, hogy akkor oké, „minden tuti” viszont ismer egy csomó olyan embert, akik nem úgy gondolkodnak mint ő, és ők nagyon fel vannak dúlva, ezért veszélyben van Komáromy és a családja is. Ezért javasolta, hogy mindenképp csináljanak egy videót – idézi fel Komáromy Gergő aktivista a 168 órának az elhíresült bocsánatkérős videó keletkezésének körülményeit.

Komáromy azt is elmondta: ő az autoriter rezsimek ellen, a Putyin-Orbán párhuzam jegyében választotta festékes akciója célpontjául a Szabadság téri szovjet emlékművet. Később azonban átgondolta, hogy kiskatonák emlékét is megsérti ezzel, ezért visszavonta a fellebbezést és befizette a bírságot – mondta a 168 órának.

Hozzátette: ő ugyanazt mondta el a videóban angolul és magyarul, azt viszont nem értette, hogy Mogamed mit mondott a felvezetőjében.

Mogamed befolyása viszont meglepte. 

„Vagy ő ennyire prominens ember, vagy itt tökre összefüggenek a dolgok” 

– fogalmazott Komáromy, akinek a csecsen azt is megígérte, hogy semmi gond nem lesz a nagykövetségekkel, pedig ők is és más civilek is figyelik Komáromyt. Az aktivista egyébként „tök szimpatikusnak” írta le Mogamedet, de azért bevallotta: az ügy kapcsán elgondolkodott az orosz befolyásról, és arról, hogy a magyar kormány erről nem mondott semmit, miközben még az orosz külügyminisztérium honlapján is megjelent egy hír Komáromy festékes akciójáról.

A közlemény kapcsán Komáromy írt is Mogamednek, mivel a közleményben liberális bajkeverőnek nevezték őt, aki csak a feltűnést keresi. A csecsen erre azt válaszolta neki, hogy nem tőle, hanem a magyar hatóságoktól szerezte az információt az orosz külügy. Komáromy szerint elképesztő, hogy ilyen dehonesztáló jelzőkkel írja őt le a saját állama az oroszok felé. „Ez az igazi para az egészben” – vonta le a konklúziót.

Összesen 164 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fiandre
2017. április 26. 13:49
Inkább a saját elmeállapotáért kellene aggódnia, mielőtt nagyobb bajba kerül miatta...
karakán
2017. április 25. 16:15
nekem bűzlik az egész! eddig jól elfüvezett a ligetben,mint nagy védő,aztán fogja magát hopp és elsétál az emlékműhöz??? sztem az egész egy megrendezett szarság az OV ellen...szóval én nem hiszem ezt az egészet...itt tényleg anarchiát akar a baloldali csürhe??
Da Kotta
2017. április 25. 11:03
Hát tegyen feljelentést, és akkkor majd tesznek valamit a magyar hatóságok. Tipikus szaros libsi. Nagy pofával, óriási arccal megbotránkoztat másokat, és ha balul sül el, akkor meg hőzöng, hgy mentsék meg. .)
kombinátor
2017. április 25. 09:28
a rasztás szarjankó "elgondolkodott" az orosz befolyásról egy mezei fenyegetés után, sőt azóta "hey brother" megszólítással levelezgetnek ... legközelebb a saját testével védi meg Sztálin obeliszkjét, ha valaki közeledni merészelne hozzá ... gerinces egy alak
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!