Itt az ország első kézműves rockzenekara

2017. március 27. 09:48

Kézműves sör, kézműves csokoládé és kézműves szappan. Manapság már jóformán mindenből lehet kézműves kiadást találni. Most ráakadtunk az ország első kézműves rockzenekarára, ami ráadásul nem is rossz!

2017. március 27. 09:48

„A zaj meg az unalom, visszhangzik a falakon. Ma az istenek ritmusát akarom” – énekli legújabb klipjében Magyarország első kézműves rockzenekara, a Sensus. Manapság megszokott jelenségnek számít, hogy minden termékből piacra dobnak kézműves verziót is, majd kétszer annyi pénzt kérnek érte. Úgy látszik most már kézműves rockzenekar is létezik. A különbség csak annyi, hogy a debreceni együttes koncertjei olcsóak, ráadásul kimondottan jó zenét is csinálnak! 

A Sensus azt írja magáról az oldalán, hogy eklektikus zenéjükkel különleges atmoszférájú bulikat csinálnak mindenkinek, aki kedveli a táncolható, de mégis komoly mondanivalóval bíró zenéket.

A fiatal formáció Facebook-oldalán egyértelművé teszi: lendületesen szexuális, kis híján világhírű zenekarnak tartja magát. A kézműves banda egyébként már a Tiszántúl slágerét is megírta: 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ígymegyez
2017. március 27. 22:06
Jó. Már csak egy kiváló énekest kell (Tunyó feltámadhatna) találni, és rendben lesz fiúk. De így is nagyon jó!
alex.leopardi
2017. március 27. 13:26
nem ide tartozik de úgy néz ki vége a sörháborúnak,személyesen köszönöm Lázár Jánosnak és a magyar kormánynak,merjünk nagyok lenni
SilentBob
2017. március 27. 13:07
Itt is az egész család "művész". Tamás Jakab megosztotta Zion Refresh bejegyzését. március 15., 12:44 · Pontosan egy éve jöttünk ki március 15. apropóján a #Kocsmárosné című dalunkkal, ami aktualitását tekintve nem kopott meg 1 év alatt, azt gondolom. #zionrefresh Zion Refresh március 15., 12:18 · "Tudom sírva vígad a magyar, Mert a jelen helyzet igen fanyar." ZION REFRESH - KOCSMÁROSNÉ (OFFICIAL MUSIC VIDEO) De miért pont itt?
yanoo
2017. március 27. 12:49
Azt hittem maguk csinálták a hangszereket.Az Einstürzende Neubaten az kézműves zene.Ez nem az.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!