Gajdics Ottónak rögtön a bevándorlók jutottak eszébe a londoni lövöldözésről

2017. március 23. 13:46

A Magyar Idők főszerkesztője nagymonológot tartott az Európában mászkáló csürhéről, akik miatt már rég lángolnia kéne a kontinensnek.

2017. március 23. 13:46

Gajdics Ottó, a Magyar Idők főszerkesztője már szerda este sejteni vélte, ki követte el a szerda délutáni londoni lövöldözést: egy migráns. Csütörtökön végül nem más, mint Theresa May brit miniszterelnök közölt információkat a tettes személyéről: a londoni támadás elkövetője Nagy-Britanniában született, és a brit elhárítás néhány éve már vizsgálatot is folytatott ellene a szélsőséges nézetei miatt.

Gajdics Ottó szerda esti, az Echo TV Angard című műsorában elhangzott szavai ennek ellenére, vagy éppen ezért is örökérvényűek.

„Már azt hittük (...), végre kezdi Európa józanabb fele is beismerni, hogy Orbán Viktornak volt igaza anno. Mikor idekészültünk a stúdióba, mindannyian dermedten figyeltük, mi történik Londonban. Nagyon bízom benne, hogy mire innen felállok, nem lesz még több áldozat, és felgyógyulnak azok, akik megsérültek. Az érdekükben könyörgöm, sírva könyörgöm, de tényleg.

Hagyjuk már ezt az elmebeteg, bugyuta migráns- vagy menekültpolitikát, ami ezerszer a szemünk előtt látványosan megbukott. És végre vegyük már tudomásul, hogy csak akkor van értelme bármiféle emberi jogokról meg miegyébről papolni Európában, ha Európa határait meg tudjuk védeni és nem mászkál itt mindenféle csürhe anélkül, hogy tudnánk, honnan jött, hogy hívják, mit akar, meddig marad, mikor megy. Ezekre a kérdésekre amíg nem tudjuk a választ, addig ez az egész hülyeség, amivel traktálják Európa népeit, egészen egyszerűen vérlázító, felháborító. És az, hogy nem ébredt még fel sokkal-sokkal több ember, és Európa nem lángol amiatt, amit a kormányai művelnek egyes országban ezekkel az emberekkel, az tényleg csak a vakszerencse műve.”

Böcskei Balázs politikai elemző Gajdics nagymonológját követően rögtön rá is kérdezett: kik voltak a tettesek Londonban? A Nézőpont Intézetet vezető Mráz Ágoston Sámuel és Gajdics Ottó kórusban vágták rá, hogy nem lehet még tudni, Mráz pedig még azt is hozzátette: egy terroristatámadásnál joggal vetődik fel a bevándorlók integrációjának problémája. A nagymonológ a videón 16.55-től látható.

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sir Galád
2017. március 25. 16:17
Még jó, hogy ezt mondta, ezért kapta a fizetését...
Beisl´s Dreck
2017. március 25. 12:11
götısk dödsındustrı = Kurvahošigutntag = vtzmnksr
csurcsányi
2017. március 24. 22:42
Akkor a terrorista véletlenül mégis csak egy muszlim hitszónok volt,és nem született kelta őslakos!
atila68
2017. március 24. 20:08
Ha létezhet második generációs holokauszt túlélő, akkor létezik második generációs migráns. Olyan nemzetiségű, hogy brit viszont nincs, nem van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!