Putyin-látogatás: nem fütyülhet ott az Együtt, ahol akart

2017. február 02. 11:35

Bár a rendőrség engedélyezte az Együtt demonstrációját, most mégsem engedték őket be tervezett tüntetés helyszínére, az Alkotmány utcába. A délután 6-kor kezdődő fütyülős tiltakozást viszont ennek ellenére megtartják, az új helyszín a Markó utca és a Bajcsy Zsilinszky út sarka lesz.

2017. február 02. 11:35

Nem engedték be a rendőrök az Együtt tagjait a Vlagyimir Putyin orosz elnök látogatására időzített tüntetésük tervezett helyszínére, az Alkotmány utcába, ezért a Markó utca és a Bajcsy-Zsilinszky út sarkán tartják meg demonstrációjukat csütörtök délután.

Juhász Péter, a párt alelnöke a helyszín közelében tartott sajtótájékoztatón bemutatott egy iratot, amely szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság tudomásul vette demonstrációjukat, majd megpróbált bejutni a rendőrök által lezárt területre. A rendőrök nem engedték be a politikust. Juhászt Péter ezután bejelentette, hogy délutáni demonstrációjukat a Markó utca és a Bajcsy Zsilinszky út sarkán tartják majd. (MTI)

Összesen 340 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2017. február 03. 05:47
A Fradi kemény mag után megjelent a füves kémény mag. Füves Péter A Peti, a Peti A füttyös Peti ki, nyelvével csap a judeobolsevik fenekbe. Szerintem inkább Fütykös Peti, ez tényleg illik erre a balfaszra és mint Fötykös jobban is illik a judeobolsevik fenekekbe.
2017. február 02. 20:22
Nagyon utálom ezt a drogos juhászt. Miként lehet az, hogy a déli órákban nem dolgozik valahol, hanem fütyörészne a Belvárosban, próbálná megzavarni az ország vendégének látogatását. Kutyaugatás nem hallatszik az égig, juhász pedig menjen el dolgozni, lehetőleg hasznos munkát végezzen. Ott vannak pl. a villamosmegállók eljegesedve, lehetne ott lapátolni, söprögetni, felszórni csúszásmentesítővel a területet. Na ez a munka lenne igazán dicsőséges és illő ehhez az idióta juhászhoz.
Peter8811
2017. február 02. 19:30
Ennek a faszfejnek is ki van ülve a gyűlölet a pofájára.
Szőke Ciklon
2017. február 02. 19:27
Ekkora IQ mellett mást nem lehet tőlük mást várni! Már ez is teljesítmény! Most csak a köcsög fesztiválra gyakorolnak. Cél és jelszó, hogy "Jusson minden szájba egy-egy fütyülő!"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!