Mit keres a Momentum Szegeden?

2017. február 25. 09:31

Egy fidelitasos fiatal Mécs János vidékről szóló írásával próbálta zavarba hozni a Momentum vezetőit a mozgalom szegedi fórumán.

2017. február 25. 09:31

Lenézi és utálja a vidékieket a Momentum Mozgalom? – ezzel a kérdéssel próbálta zavarba hozni a szervezőket egy felszólaló a Momentum Mozgalom szegedi estjén. A 444 úgy tudja, a kérdést feltevő fiatal a helyi Fidelitas Csongrád megyei választmányának tagja.

A felszólaló arról beszélt: nem érti, hogy a mozgalom mit keres Szegeden, amikor az egyik elnökségi tagjuk, Mécs János – az egykori SZDSZ-es országgyűlési képviselő, Mécs Imre fia – arról ír egy értekezésében, hogy „Istenkém, hogy rühellem a vidékieket, pedig nem kellene szegényeket, mert liberális vagyok meg minden, szóval melegek, cigányok, hajléktalanok, meg minden okés, na de a vidékieket nem tudom megszokni, ahogy jönnek a csütörtök tíztől megtartott szemináriumra, és már messziről lehet hallani ahogy a gurulós bőröndjük kereke ugrál a járólapok illesztésénél, én már ilyenkor tudom, hogy ez a nap is el van b...va, jönnek a vidékiek, hömpölyögnek be a terembe, hujjongatva, az embert már a saját gondolatát sem hallja”.

A szervezők elmondták, hogy közülük hárman is szegediek, azaz vidékiek. Rávilágítottak, hogy ez az írás a „pökhendi Budapesttel () szembeni nagyon kemény kritika, () azokkal szemben, akiket nem érdekel a vidék, (…)”.

Összesen 239 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VakzKommondor
2017. február 26. 22:45
Nem úgy volt, hogy az orbán vonta vissza a pályázatot? A momentum népszavazást akart... Miért nem az orbánt kérdezik a kedves nertársak, hogy miért vonta vissza a pályázatot? Igen tudom megbomlott az egység, ismerjük a dumát, a habony kitalálta a papagájok szajkózzák. De az igazság az, hogy az orbán 2006 óta folyamatosan menekül még egy valódi interjú elöl is, nemhogy egy olan népszavazás elől, ami kétséges. Egy gyáva dagadt fasz, aki visszavonta a pályázatot az első nehézségre....
gary_cooper
2017. február 26. 20:30
Nem úgy hangzik Mécs János "írása", mint egy kritika a budapestiekkel szemben. Persze, mindent próbálnak megmagyarázni. Nem megy, nem veszem be.
noMores
2017. február 26. 16:04
Hahah, ezek a kis gerinctelen fideszes majmok Komaromba is kepesek voltak elmenni, ahol 25(!!!) szimpatizans gyult ossze:))))))) Az MTI persze azonnal lehozta - nyilvan a fidesznek semmi koze hozza: az partallami es csatolt, kezivezerelt zsebmedia ocsmanyabb, mint a szocializmusban volt.
atila68
2017. február 26. 11:57
Hány érvényes szavazat van?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!