Mégis tagja marad a vizes vb szervezőbizottságának Gyárfás

2017. február 14. 14:36

Orbán Viktor saját kezűleg jegyezte a szervezőbizottságának létrehozásáról szóló kormányhatározat módosítását, melynek értelmében a Nemzetközi Úszószövetség magyar alelnöke is részt vehet tanácskozási jogkörrel, az pedig nem más, mint Gyárfás Tamás.

2017. február 14. 14:36

A múlt héten írt arról a Nemzeti Sport, hogy Gyárfás Tamás elvesztette társelnöki tisztségét, és ki is került a vizes vb szervezőbizottságából. Az Index viszont kiszúrta, hogy a keddi Magyar Közlönyben megjelent a vizes vb szervezőbizottságának létrehozásáról szóló kormányhatározat módosítása, melyet maga Orbán Viktor jegyez. Ennek értelmében a szervezőbizottság munkájába tanácskozási jogkörrel ott lehet a Nemzetközi Úszószövetség (FINA) magyar alelnöke is, aki viszont nem más, mint Gyárfás Tamás.

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marko11
2017. február 14. 20:50
jól van, tessék megnyugodni! a min.elnökünk minden országos jelentőségű ügyön rajta van, sőt, dönt gergényi után egy másik közönség-kedvenc is megnyugodhat
Apanna
2017. február 14. 19:53
Én még ott lemaradtam, hogy Gyárfást Orbán csinálta ki.. Akkor most mégse?
bunko_jobbos
2017. február 14. 19:43
Már augusztusban megmondtam, hogy kirúgják. És azt is, hogy emiatt bebukhat a vizes VB, amiatt meg az Olimpia: http://megmondomhogymihulyeseg.blog.hu/2016/08/11/kiss_laszlo_lemondasa_es_az_olimpia Ekkora fasságot, leváltani a FINA alelnökét a VB előtt fél évvel!!!! Ilyet is csak a libsik tudnak áterőltetni. Utána repülhetett volna felőlem, mert egy köcsög. De hogy ekkora hülyék legyünk!
Szúnyog
2017. február 14. 19:40
Átállt Tamás marad, ha már egyszer jól átállt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!