Kitették Gyárfást a vizes vb szervezőbizottságából is

2017. február 10. 10:22

A Nemzeti Sport értesülései szerint az új úszószövetségi elnök, Bienerth Gusztáv Bekerült, míg a testületben eddig társelnök Gyárfás Tamás kikerült a vizes világbajnokság szervezőbizottságából, és már csak tanácsadóként segíti a sportesemény ügyét.

2017. február 10. 10:22

Már a budapesti vizes világbajnokság szervezőbizottságának sem tagja Gyárfás Tamás – tudta meg a Nemzeti Sport. Gyárfás eddig Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszterrel együtt társelnöke volt a testületnek, a jövőben viszont a kormány döntése értelmében egyedül Seszták vezeti a szervezőbizottságot, melybe egyébként Gyárfás helyett bekerült Bienerth Gusztáv, a Magyar Úszó Szövetség közelmúltban megválasztott új elnöke, illetve a többi érintett szakszövetség vezetője is.

A sportnapilap szerint Gyárfás Tamás a továbbiakban tanácsadóként segíti a budapesti vizes világbajnokság ügyét.

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2017. február 10. 17:51
Nagyon helyes. Vagyon elszámoltatás, egyéb büntetendő közreműködések számonkérése késedelemben van (nemcsak nála).
chack
2017. február 10. 16:12
Lehetséges, hogy tanácsadóként többet tudnak neki fizetni, mint az úszószövetség vezetéséért meg a bizottsági tagságért együttesen.
BőröndÖdön
2017. február 10. 14:58
Gyafinak már csak a milliárdjai maradtak...
zakar zoltán béla
2017. február 10. 12:38
Sundown Tom és a normand fenyő-teleregény XXXI. rész/Oscar Pizza Prize
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!