2024-ből jelentkezik a Kétfarkú Kutya Párt lapja

2017. február 13. 12:02

A Magyar Idők már korábban jelezte, hogy beperli a Kétfarkú Kutya Pártot a lapjukra nagyon hasonlító kiadvány, a Napi idők miatt.

2017. február 13. 12:02

Utcára került a Kétfarkú Kutya Párt Napi Idők című lapja – tájékoztat a Hír TV. Az újság, amely tizenötezer példányban jelent meg, a 2024-es budapesti olimpiáról tudósít.

A Magyar Idők korábban már jelezte, hogy beperli a viccpártot a lapjukra nevében és megjelenésében is nagyon hasonlító kiadvány miatt. 

Összesen 278 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noMores
2017. február 14. 14:29
HAHAHAHAHAH, Megvan még, amikor Hofmannrózsika, aki helyreigazítási kérelmet indított a Hírcsárda ellen? :DDDDDDDDDDD Barmok.
noMores
2017. február 14. 14:27
A böszme, seggnyaló, az én adómból élő takonymédia pert indít a belőle hülyét csináló - az én adományomból is élő - viccpárt ellen. Tankkal verébre. Az adományom jó helyre ment. Az adóm sajnos nem. Istenem, de gyorsan vége lesz ennek a takonygerincű, komcsi bandának egy kormányváltáskor. Eltűnnek, és a kutya nem fog a nevükre sem emlékezni. Mert a kutya nem is olvassa őket. Kik azok a gerinctelen talpnyaló seggarcok, akik 1. a magyaridőket írják? 2. a magyaridőket olvassák?
Strassnoff Ignác
2017. február 13. 23:23
A Magyar Időknek nem kell beszarnia. Senki sem fogja őket semmivel sem összetéveszteni. Egyedi amit alkotnak, utolérhetetlen a seggnyaló lakájság műfajában. Amúgy az itt aggódó birkanyáj, ami oly veszettül kutakodik a Kétfarkú roppant volumenű anyagi ügyei után, mit tippel? A Magyar Idők nevű szennylap mi a faszból tartja fenn magát? Az előfizetőiből? Várjatok kicsit, röhögök pár percig! ....... Megvolt. Lófaszocskát. Hacsak időközben el nem rendelték a közintézményeknek, hogy járatni kell ezt a nyomtatott trágyát. Mert úgy lehet. Különben az adófizetők tartják el ezt a nyomtatott gecihalmot. Esetleg Bayer kiírhatná minden lap első oldalára, hogy "a kurva anyátokat!" Azt úgysem utánozza senki. Sajtószabadság Orbániában. Azt írsz, amit szabad. Amúgy az azért érdekes, hogy a legkisebb ellenzéki próbálkozásra, még egy 0, akárhány százalékon álló viccpárt esetén is milyen ingerülten reagál a horda. Mi a fasztól van ez? Éjjelente Rajk Laci kísértete látogatja őket? Vagy a padlássöprető Nagy Imréé? Esetleg Rákosi szelleme dörmögi Orbán zsíros fülébe, hogy "Légy éber elvtársam!"? Valami oka csak van a nyugtalanságnak...
Akitlosz
2017. február 13. 21:53
No és ugyan ki látta azt a Magyar Időket? A nyomtatott sajtó már kimúlt, csak még van amelyik ezt nem hajlandó tudomásul venni. Egy halott meg már feleslegesen pereskedik, annyit számít halottnak a per, mint a csók.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!