Hadházy és Szél maradtak az LMP elnökei

2017. január 14. 16:24

Szél Bernadett és Hadházy Ákos maradtak az LMP társelnökei a párt szombati tisztújítása után. Kihívója kettőjük között csak Hadházynak volt Csárdi Antal személyében.

2017. január 14. 16:24

Újraválasztotta az LMP kongresszusa a párt két jelenlegi társelnökét szombaton, így továbbra is Szél Bernadett és Hadházy Ákos töltik be a posztot – tájékoztatta az MTI-t a szavazást követően a párt szóvivője.

Szél Bernadett a női társelnöki posztért egyedüliként indult, Hadházy Ákosnak azonban kihívója akadt Csárdi Antal, a fővárosi közgyűlés LMP-s tagjának személyében. Gál József elmondta azt is: a kongresszus az LMP titkárává Sallai R. Benedek országgyűlési képviselőt választotta.

A teljes tisztújítás keretében a kongresszus még szombaton megválasztja az országos elnökség tagjait, valamint megújul több bizottság is.

 

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2017. január 15. 11:37
Nem sok vizet fognak zavarni ezzel a felállással. Szerintem nem is akarnak, mert akkor Hadházyt úgy rúgták volna fenéken, hogy csak repül. Szerintem az LMP eljutott addig, hogy a saját megélhetésüket akarják bebiztosítani és ennyi nekik elég. Az pedig meglesz. Nagyon sok kiábrándult szavazó, de szavazni akaró bent tartja őket a parlamentben. Az viszont tetszik amikor - kormányra készülnek.)))) Háááááááááááát, ha Hadházy politikáját figyelembe vesszük, akkor az nagyon sok mindent sejtet.))) A nagy összefogás.)))))
ptrfarkas43
2017. január 15. 11:05
Akik eddig nem tudtak életet lehelni a pártba, azok ezután biztos képesek lesznek rá.
Morgen
2017. január 15. 10:30
Semmi meglepetés. Bernike és a "báró úr". Tisztán demokratikus párt! Röhhejjj!!
illiberator
2017. január 15. 08:43
Ennek a Hadházynak olyan kerékbárczys kinézet van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!