A Jobbik véget vetne a „Döbrögik uralmának”

2017. január 26. 13:06

A Jobbik szerint Orbán Viktor miniszterelnök nem hogy ígéretének megfelelően véget vetett volna az „offshore lovagok világának”, hanem stratégiai partnerséget is kötött velük. A Jobbik szóvivője szerint a „kormány offshore lovagjainak” semmi nem elég.

2017. január 26. 13:06

A Jobbik szerint a Fidesz-kormány állami köldökzsinóron keresztül hizlalja a „haverok offshore cégeit”. Jakab Péter, az ellenzéki párt szóvivője csütörtökön, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, Orbán Viktor miniszterelnök nem hogy ígéretének megfelelően véget vetett volna az „offshore lovagok világának”, hanem stratégiai partnerséget is kötött velük.

Az ellenzéki politikus példaként említette, hogy szerinte a nemzeti vagyonkezelő a közelmúltban a 7-8 milliárd forintos piaci ár feléért „kótyavetyélte el” az Országos Gyógyszerészeti Intézet V. kerületi irodaházát. Sajtóhírek alapján pedig a vevő mögött egy olyan Máltára bejegyzett offshore cég áll, amely „Rogán Antal és Habony Árpád köreihez köthető” - tette hozzá.

A Jobbik szóvivője szerint a „kormány offshore lovagjainak” semmi nem elég. „Nem elég a letelepedési kötvénybizniszből összeharácsolt 110-120 milliárd forint, nekik még több kell” - fogalmazott Jakab Péter, hozzátéve, nem lehet csodálkozni, ha ilyen esetek miatt egyre rosszabb az ország korrupciós besorolása. Kiemelte, a Jobbik kormányra kerülve semmisnek tekintené mindazokat a szerződéseket, amelyeket a magyar állam offshore cégekkel kötött.

Nem lehet tétlenül nézni, hogy ezt az országot szabadon lerabolják” - mondta Jakab Péter, majd kiemelte: a Jobbik korábban ismertetett „lex Ludas Matyi” törvényjavaslatával vagyonelkobzással, antikorrupciós ügyészség felállításával, és a politikusokra rótt dupla büntetésekkel vetne véget a „Döbrögik uralmának”.

(MTI)

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2017. január 26. 22:23
Vonàéknak fogy a levegő. " szétrabolt ország", ez kevès lesz.
august
2017. január 26. 15:08
A Jobbik véget vetne a „Döbrögik uralmának” -------- Ha még ez se lesz elég hatásos, akkor rájuk uszítja az asszonyt. :))
edvind johnsson
2017. január 26. 14:30
Annyira talán nem aljasok, hogy büszkék lennének a tetteikre, bár ki tudja? Majd a tagság lecseréli a vezetőket, a vezetők meg tagság nélkül visszamennek mosogatni, meg a cukrászdába. Gabi elég sármos gyerek, nem féltem, lehet, hogy még a pornószakmában is van esélye. Terry majd a szárnyai alá veszi.
formaegy
2017. január 26. 14:19
Beszél az a Jobbik, akik napjainkban éppen azokkal a hazaáruló ballibes levitézlett "szakemberekkel" tárgyal kormányzatról, programról, akik gatyára vágták az országot! Kérdésre, hogy mondanak-e neveket - nem akarjuk kitenni őket a médiának. Tehát ez a nagy MAGYAR HAZAFI Jobbik! még védi is ezeket a gyalázatos magyar taposókat, akik megnyúzták, majdhogy nem éhhalálra ítélték, elárulták a népet! Megkaptátok a leghazugabb párt titulus mellé a legaljasabb párt titulust is! Ez lenne a Jobbik kormányalapító szakembergárdája! Szégyelljétek magatokat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!