Vadai Ágnes tárja fel a Pharaon-ügy részleteit

2016. december 14. 09:54

Vadai Ágnes szerint Pharaon leműthette az az ujjlenyomatait. A DK alelnöke szerint betekintést nyerhetett a belügyminisztérium Pharaonról szóló dokumentumaiba.

2016. december 14. 09:54

Vadai Ágnes az ATV Egyenes beszéd című adásában, kriminológusokat megszégyenítve mutatja be Ghaith Pharaon magyarországi látogatásainak, tartózkodási engedélyének részleteit. A DK-s politikus szerint James Bond filmekbe illő mozzanatok történtek.

Ilyen lehet Pharaon ujjlenyomatának kérdése is, ami nem születési rendellenesség miatt hiányozhatott, mert az amerikai hatóságok korábban le tudták venni. Vadai következtetése szerint leműthették az FBI és az Interpol által körözött arab üzletember az ujjlenyomatait. Ugyanakkor érdekesnek tartotta, hogy ez a magyar hatóságoknak nem okozott gyanút.

A képviselő elmondta, az sem igaz, hogy az amerikaiak nem segítettek volna. Hangsúlyozta, aggályos, hogy egy terroristákhoz köthető, nemzetközileg körözött személy a miniszterelnök társaságába kerülhetett és az is, ahogyan ezt a magyar bűnüldöző szervek és titkosszolgálatok kezelték.

Vadai szerint a Fidesz két sztorija is összedőlt. Egyrészt bebizonyosodott, hogy ez a Pharaon az a Pharaon és ezt szerinte már az ügy kirobbanásakor is tudták. Másrészt az sem bizonyított, hogy az amerikaiak így akarnának nyomást helyezni Magyarországra.

 

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Harangláb
2016. december 14. 22:18
...Odáig olvastam, hogy kriminológusokat megszégyenítve...Akinek halványlila fingj@ nincs a kriminológia jelentéséről, meg a kriminológia és a kriminalisztika különbözőségéről, az nem írjon, ne szerkesszen TV adásokat, hanem olvasson szorgalmasan inkább...
Karbantartó9
2016. december 14. 19:54
gyurcsány trükk, most éppen vadaival: "Mi csináltuk meg a "köteles akciót is". Semmi kétség: ami elhangzik, az képileg erőteljes, sőt durva, de nem agresszív, és nem fenyegető. Kövér nem akar akasztani. De amit mond, az - egy kis rossz szándékkal - ellene fordítható. Még kiforgatni se nagyon kell, csak kihasználni a benne rejlő lehetőségeket (...) És összerakjuk. Fölhozatjuk még aznap reggel az egy szem kazettát, ami van, lejátsszuk a sajtónak. Szili Kati félig oldalra hajtott fejjel, sírós hangon mondja el, hogy ez milyen borzasztó. Nagyszombaton Lendvai Ildikó még a Fidesznek kézbesít mindenfajta leveleket, és elindítjuk azt az SMS-kampányt, amelynek a vége a köteles tüntetés – mondja Gyurcsány Ferenc”
jelszó
2016. december 14. 19:50
Vadai undorito, de a fidesz is!!!
atila68
2016. december 14. 19:35
Van egy visszatérő rémálmom...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!