Nem indul újra az elnökségért Gyárfás Tamás

2016. december 22. 09:42

A korábbi nyilatkozataival ellentétben ezúttal Gyárfás Tamás már egyértelműen azt nyilatkozta a Magyar Nemzetnek, hogy nem indul újra az úszószövetség elnöki posztjáért.

2016. december 22. 09:42

A közelmúltban a Magyar Úszó Szövetség elnöki posztjáról már lemondott, de a január 8-ai rendkívüli elnökválasztásig azt még betöltő Gyárfás Tamás még arról beszélt: ha elsöprő támogatás sorakozik fel mögötte, mégis újraindulhat az elnöki tisztségért.

Ezzel szemben a Magyar Nemzet megkeresésére most már egyértelműen kizárta ezt a lehetőséget és úgy fogalmazott: „Megerősítem korábbi elhatározásomat, nem indulok újra a január 8-i rendkívüli elnökválasztáson.”

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2016. december 22. 14:13
kint vagyunk a vízből.
választópolgár
2016. december 22. 14:13
kint vagyunk a vízből.
2016. december 22. 11:46
Örülhetnek az acsargók, Gyárfás lemondott a további harcról. Igaza van. Nem érdemes ilyen gonosz, erőszakos figurákkal csatázni. Ő már megtette a magáét, most a fotelból figyelheti, hogy mit tudnak elérni az "újak".
Mindjárt
2016. december 22. 11:01
Megy a tusupkodás. Kár mert ez csak azt mutatja, hogy az agyhalott zsideszbolsik nem képesek értékelni, hogy Katinka és Tusup nélkűl nagyon gyengén leszerepelt volna a magyar úszó sport rióban meg kanadában is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!