Németh: Orosz diplomaták is kapcsolatban lehettek a Magyar Nemzeti Arcvonallal

2016. november 17. 08:07

Németh Szilárd szerint felmerültek olyan információk, miszerint a Magyar Nemzeti Arcvonal által szervezett háborús játékokon orosz diplomaták is részt vettek. A nemzetbiztonsági bizottság fideszes alelnöke elmondta: robbanóanyagot, illetve robbanóanyag előállításához szükséges anyagokat és eszközöket is lefoglalt a rendőrség a bőnyi rendőrgyilkosság kapcsán.

2016. november 17. 08:07

Folyamatos a szélsőséges szervezetek visszaszorítása, ma már nem jellemző a masírozás – mondta a nemzetbiztonsági bizottság fideszes alelnöke csütörtökön az M1 aktuális csatornán.

Németh Szilárd hangsúlyozta: ki kell vizsgálni, hogy a Magyar Nemzeti Arcvonal nevű szervezetnek vannak-e hazai, vagy külföldi politikai kapcsolatai. Hozzátette: felmerültek olyan információk, miszerint az általuk szervezett, nem éles fegyverrel folytatott „háborús játékokon” orosz diplomaták is részt vettek.

A bőnyi rendőrgyilkosság kapcsán – amelynek gyanúsítottja a Magyar Nemzeti Arcvonal vezetője – arról is beszélt, hogy robbanóanyagot, illetve robbanóanyag előállításához szükséges anyagokat és eszközöket is lefoglalt a rendőrség.

(MTI

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bookmark
2016. november 17. 13:41
Ahhoz képest, hogy a jobbiknak állítólag semmi köze az ilyen félkatonai szervezetekhez az itteni jobbikos kommentelők vért okádnak ha bárki bármit is ír kritikaként. Érdekes.
thymian
2016. november 17. 12:16
Lanchaster [Hozzászóló kiszűrése] 2016. november 17. 10:15 Másod unokatestvérek. Az kb. " az én öreganyám, meg a te öreganyád két öregasszony volt" típusú rokonság. Még a házasságuk is engedélyezett. ---------------------------------------- Na ja. Bezzeg ha egy jobbikos politikus csak látta az ifjabb Györköst, azt mindjárt főben járó bűnként terjeszti a habony média. Nem veszitek észre mekkora kettős mércét alkalmaztok. A fidesznek bármit szabad, másoknak mindentől kuss van. Fideszes logika.
thymian
2016. november 17. 12:12
Véleményem szerint a felcsúti most is a németeket akarta utánozni. A németek lekapcsolták a reichsbürgereket, nehogy már csak a migrók között legyenek terroristák, meg kell mutatni a világnak, hogy a németek milyen veszélyesek. Az meg milyen már, hogy nálunk nincs egy terrorpista sem. Hát lett Teréz körút, meg bőny.
thymian
2016. november 17. 12:00
Nagy sziktóberi [Hozzászóló kiszűrése] 2016. november 17. 09:55 @thymian "Történelemkedvelők, mi?" Nem, a felcsúti szaros életére akartak törni.:D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!