Ne gyűlölködj! – üzeni az MKKP

2016. november 28. 09:37

Kovács Gergellyel, a 2018-as választásokon induló Magyar Kétfarkú Kutya Párt vezetőjével beszélgetett Gulyás Márton. Az üzenet: ne gyűlölködj!

2016. november 28. 09:37

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt alapítója, Kovács Gergely szerint az elmúlt tíz évben nagyon sokat változott a magyar politika: akkoriban az ígérgetés volt műsoron, manapság az, hogy „azért szavazz rám, mert a másikat utálod”. Szerinte teljesen unalmas, hogy az ellenzéki pártok a kormányt szidják; a baloldal pedig sosem fog győzni, amíg létezik az MSZP és a DK.

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2016. november 29. 20:12
Az Együttnél simán komolyabban veszik a pártmunkát, legalábbis ez az interjú alapján. Kinézem belőlük, hogy az Együttnél több szavazatot kapnak.
Akitlosz
2016. november 29. 19:58
Az a nem vicc, hogy ez a Kutyapárt akár még a harmadik is lehet a baloldalon. Rövid távon. Az MSZP és a DK kivételével a többi pártot a bal oldalon képesek lehetnek megelőzni.
Akitlosz
2016. november 29. 19:53
"Lehet, hogy az a 6,5% aki elment érvénytelenül szavazni nem egy az egyben Kutyapárti szavazó" Ez körülbelül halálbiztos. Erre nyugodtan mérget vehet bárki, mindenki is. Sok pártfanatikus az összes párttól szereti a népszavazást pártokhoz kötni, de ez valójában megalapozatlan. Egy népszavazás, a népszavazás nem pártokról szól, bármennyire hihetetlen is ez a pártembereknek. Szóval az a 98% sem fideszes és a 2% sem LP-s. Ez is mindegyik halálbiztos. No és persze akik nem szavaztak sem DK-sok, erre is arzént lehet venni.
Akitlosz
2016. november 29. 19:45
A "ne gyűlölködj" az nem egy állítás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!