„Mindenki legyen büszke arra ami!” A melegek is

2016. november 24. 19:27

Vona Gábor büszke heteroszexuális, büszke barna szemű, és szerinte mindenki büszke lehet arra, ami, akkor is ha meleg. Stumpf András azt is megkérdezte tőle: elhatárolódik-e a Kuruc.infótól?

2016. november 24. 19:27

A magánéleti témák kitárgyalása után az is szóba került, hogy milyen a kapcsolata a Jobbik elnökének a Betyársereget vezető Tyirityán Zsolttal, vagy épp a Magyar Nemzeti Arcvonallal, amelynek egyik tagja, Győrkös István korábban lelőtt egy rendőrt. Vona erre azt mondta, hogy az MNA szervezetként nem követett el semmit, és egy ember cselekedetét nem szabad az egész szervezetre ráhúzni. 

 

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2016. november 27. 13:29
Ritka nagy marhaságot mond. Egy rakás szar is legyen büszke arra, ami? Nem tudja már hogyan lehetne szalonképesebb a libsiknél?
antioxi
2016. november 25. 20:30
Vona Cukifiú Gábor homokos lejtőn van. Vége a Jobbiknak.
Tiszafa
2016. november 25. 20:20
"...egy ember cselekedetét nem szabad az egész szervezetre ráhúzni." Ezt én is így gondolom helyesnek. Ezért akarok bízni még titkon a JOBBIK-ban, mint pártban, és csak a vezetőjét tartom gerinctelen, köpönyegforgató, a hatalomra kerülésért a hazáját és nemzetét eláruló ócsójános szarházinak!!
DrPepper
2016. november 25. 18:24
Valójában Vona Gábor rejtózködő meleg és büszke barna inges.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!