Van kérdés, elvtársak? Nincs kérdés, elvtársak!

2016. október 27. 14:47

Amikor a legnyilvánvalóbb és a közvéleményt leginkább feszítő kérdéseket már feltenni sem engedik, nos, az a (sajtó)szabadságjogok nyílt megtiprása.

2016. október 27. 14:47
Veress Jenő

Szerdán, a példátlanul aljas rendőrgyilkosság ügyében úgy ült kamerák elé a rendvédelem legmagasabb grémiuma, hogy már az elején közölték: kérdezni nem lehet! Például, hogy egy elítélt közveszélyes náci, akiről köztudott volt, hogy fegyveres kiképzőtáborokat szervez más közveszélyes náciknak, miképpen ölhet meg ma egy rendőrt? Hol voltak eddig a hatóságok? Az annyiszor bemutatott látványpékséget, a tíz tő marihuánával büszkén pózoló, legutóbb Karmacson harckocsikkal szerencsétlenkedő TEK-et miért épp egy ilyen őrült elfogására nem riasztják? Eltévedtek volna, vagy egymást lövik hasba?

Amikor a legnyilvánvalóbb és a közvéleményt leginkább feszítő kérdéseket már feltenni sem engedik, nos, az a (sajtó)szabadságjogok nyílt megtiprása.

Kétségünk ne legyen: erre még büszkék is.”

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2016. november 20. 18:11
Beszédes, hogy Jenőre már oldalfüggetlenül a legzorallabak sem nagyon reagálnak a mandineren.
balbako_
2016. november 13. 13:59
Egy nyilvánvalóan folyamatban lévő bűnügy közepén mit akartak kérdezni?
justiceforhungary
2016. november 10. 21:07
idióta
cutcopy
2016. november 09. 16:00
Na mi az, Rogán helikoptere leáldozóban, marad a jó öreg sajtószabadság tiprás..? )
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!