Terrorelhárítási gyakorlatot tartottak Orbán Viktor részvételével

2016. október 06. 07:19

Orbán Viktor miniszterelnök, Tarlós István budapesti főpolgármester, Simicskó István honvédelmi-, illetve Pintér Sándor belügyminiszter részvételével tartott terrorelhárítási gyakorlatot a TEK Budapesten a Puskás Ferenc stadion környékén. Az MTI képriportját csak erős idegzetűeknek ajánljuk.

2016. október 06. 07:19

Csütörtök hajnalban terrorelhárítási gyakorlatot tartott a TEK Budapesten, a Puskás Ferenc stadion környékén. A gyakorlaton részt vett Orbán Viktor miniszterelnök, Tarlós István budapesti főpolgármester, Simcskó István honvédelmi-, és Pintér Sándor belügyminiszter. Az MTI készített képeket a rendkívül élethűnek tűnő lövöldözős, véres akciót követő bejárásról. A gyakorlat után Orbán Viktor tartott beszédet a résztvevő terrorelhárítóknak.

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Becstekenkecskereki
2016. október 06. 11:07
Tisztelt Mandiner szerkesztők! Kérdés Önök magyarok? Tudják, milyen nap van ma? Az sok rendkívül fontos, magyarok millióinak életét alapvetően befolyásoló, valójában uszító, árokásó cikkek mellé , milyen színűt szart ma orbán, hogy szavazott narvacsicska meg Józsi bácsi, junker, Kutyafa...a párt, kvótacunami mellett miért nem fért be hogy ma van az aradi vértanúk ünnepe? Dicsőség a Hősöknek!
kukagyerek
2016. október 06. 10:58
Milyen egy sunyi, hazug cím ez! Orbán csak ott bámult, meg pampogott egy keveset, ami nem ugyan az mint a gyakorlaton való részvétel. Birka! Azért csak hülyülj tovább!
lantose70
2016. október 06. 09:15
Jó lenne, ha az ilyesmit már az iskolában oktatnák a gyerekeknek. Sokkal több értelme lenne, mint sok hülyeségnek, amit tanulnak. Például idegen nyelvek helyett hasznosabb lenne, ha önvédelmet és harci kiképzést kapnának. Régen is így volt, és volt is haszna. A gyerekeknek elég lenne, ha lenne ilyen harci kiképzés és önvédelem, énekóra, alapvető írás-olvasás, számtan és magyar őstörténelem. A többi baromságot, élükön az idegen fajok történelmével és nyelvével, száműzni kell az iskolából.
trespass
2016. október 06. 08:59
Rosszul vizsgáztak a fiúk, a főgeci túlélte.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!